Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Emzirme ve Memeden Ayırma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - memeden kestim ve üzgünüm
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forummemeden kestim ve üzgünüm

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bernad Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 76
Mesajın Direkt Linki Konu: memeden kestim ve üzgünüm
    Gönderim Zamanı: 22 Nis 2009 Saat 15:19
Merhaba, Doktor hanım

Benim 20 aylık bir oğlum var süt alerjili bir bebek ve ben doktorumuzun önerisiyle 5 gün önce emzirmeyi kestim ama çok mutsuzum yalnış mı yaptım acaba diye ağlamaktan kendimi alamıyorum):

çocuk doktorumuz 1 yaşından beri artık emzirmeyi kesmemi söylüyordu ancak şimdi yapabildim ve hiç bu kadar üzüleceğimi düşünmemiştim sanki onu en sevdiği şeyden mahrum etmiş gibi hissediyorum geri dönüş de yapamam bu defa çocuk da etkileri çok kötü olur diye ama niye böyle depresif oldum anladım bu geçici midir ya da hormonel bişey mi acaba?

Yardımınız için çok çok teşekkür ederim.
Sevgilerimle,
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Nis 2009 Saat 00:44
emzirmeyi kesmeniz sadece alerjii açısından değil çocuğunuzun ruhsal gelişimi için de yapılması gereken bir durum. ancak bazen anneler bu sıcak bağa çocukları kadara hatta bazen onlardan bile daha sıkı bağlanmış oluyorlar ve emzirme bittiğinde çocuğunu kaybetmiş gibi yas yaşıyorlar. çocuğunuzla bağınızla başka bir şekilde her zaman devam edecek ve yaşadığınız yas ta sonlanacaktır. uzun sürmesi halinde profesyonel yardım almanızı öneririrm
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.