aha işte bı konuda çok sıkıntı çekmiş bi anne yan i ben

lütfen bu söleyeceklrime kulak verin ve ben,im çektiklerimi siz çekmeyin
ben oğlumu 2 yaşına kadar emziricem dedim ve öylede oldu,iki yaşını doldurmasına bi hafta kala kestm ,ama benim oğlumda korkunç memeye düşkündü hatta hiç bişey yemiyodu (hoş hala yemiyo)ve en kötüsüde doğduğundan beri memede uyurd,aynen sizin çocuğunuz gibi asla ayakta sallanmayı istemez ısrarla reddersik hala istemiyo,ilk açtığım gün normalde gündüz 1 de uyuyp 3te uyanan çocuk uyuyyamadı,battaniyede bile sallamak istedik çığlık çığlığa ağladı,uykusu var ama uyuyamıyo,sürekli mız mız sürekli ağlak

gece saat 1 kadar uyanık kaldı

çocuğumun gözleri şişmişti uykusuzluktan ama uyuyamaddı neler denesekte

bu durum bi hafta ongüne kadar sürdü

,en son onu kucağıma alıp tv karşısında reklamları izlerken uyumaya başladı daha doğrusu bayılmaya,hatta ben artık bu çocuk asla gündüz uyumaz gecede 1 inanın bi gece ikibuçuğa kadar uyanık kaldı ama hep huzursuz..
şimdimi ,memeden keseli yaklaşık iki ay olmak üzere ve şimdi çok şükür kendine yastığını alıp,anne uykum var diyip kendiliğinden uyuyo,çünkü hiç bi şekilde hiç bi uyku şekli ile uymadı asla ,neler neler yapmadımki ,her yolu denedim anlıcanız,en son artık kendi kendine eski rutinine döndü,şimdi sabah sekizde uyanıyo,öğlen 1 gibi uyuyup 3 veya 4 te uyanıyo ,gecede 10 gibi bayılıyo artık,ve inanın biz bişey yapamadık o kendisi bunu başardı,şimd uyku konusunda bi sıkıntımız yok ,uykum var diyo yastığını alıp uyuyo,şimdi çok rahatım darısı başınıza

işte biraz sabırla(hatta biraz değil çok fazla sabırla)herşey yoluna giriyo,iki aydır bende oğlumda çok sıkıntı çektik bu konuda ama şlimdi düzeldi çok şüküür

bundan çıkaracağım ders:kesinlikle bi daha çocuğum polursa memede uyutmucam,aslaaa aslaa aslaaa,emzirip yatağına brakıcam o kendiliğinden uyusun,tavsiye ederim

Düzenleyen hilal - 01 Ağu 2008 Saat 20:58