Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - meleklerimizin isimleri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konumeleklerimizin isimleri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
emre Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4001
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Tem 2009 Saat 13:12
harika vala çok iyi etmşsin Nurten Approve

Allah'tan hep bi oğlum olsun ve babasına benzesin diye dua etmiştim ve Allah gönlüme göre verdi.
eşim aileler arasında isim krizi yaşanmasın diye eşim kendi ismini verdi "Hakan" bende "Emre " ismini çok beğeniyordum
Yavru kartalımın ismi Hakan Emre İsmiyle sağlıklı, uzun yaşasın Allah'tan dilerim canım benimHug

Hakan  Büyük Han, Hanlar hanı (Hükümdar anlamına=Han)
Emre     Aşık, dost, Beylerbeyi, Büyük erkek kardeş,
Âşık, tutkun, müptelâ, vurgun,Halk şairi, Kardeş, Arkadaş

Big smileBig smile baya bi anlamı varmış Big smileBig smile

Yukarı Dön
FİNCAN34 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 851
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Tem 2009 Saat 12:45
benım kızımın adıda aceleye kurban gıttım desem yerı var kızım cok erken dunyaya geldı ben saglılıgı ıcın ve ne olacak dıye duşunurken işlemler ıcın kımlık gereklı dedıler bana 7 ısım getırdıler bırde duydunuzmu bılmem EBCET hesabı yapılım akıl ve fıkır uzerıne dedıler edaya  karar verıldı ben SEVDEGUL yada EYSA duşunuyordum neyse kısmet dıgerlerıne ınş EDA kızımla ozleştı EDA manası eda etmek ama kulagına LEYLA EDA okundu RABBIM KORUSUN
Yukarı Dön
superisi Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3384
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Tem 2009 Saat 15:20
Prensesimin ismi ilayda ve ikinciside yolda yani daha yedi aylık erkek çocuğu. Oğlumun adınıda METE EYMEN koyacağım.

İLAYDA: Su perisi manasında. İsmi ben koydum.
METE:Hun imparatorun ismi
EYMEN: Daha şanslı,uğurlu ve kutlu manasında. Bu ismide ben koyacağım.
ZÜLAL(Bookworm)
Yukarı Dön
gülgün Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1384
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Tem 2009 Saat 01:53
LOLBEnim paşamın adıda HAYRETTİN EMİR...HAyrettin babamın yani rahmetli kayınpederimin ismi onu zaten koyucaktık.Emiride çok uzun uğraşlar sonuncunda koyduk aylarca düşündük hep eren olsun diyorduk son ana kadar kayınvalidemde eren istemişti ama son anda nasıl olduysa Emir oldu iyikide Emir olmuştu oğlum benim adıyla yaşasın hepimizin evlatları adıyla yaşasın inşallahBig smile
Bu arada Emirin anlamı Reis, aşiret başı, Emreden demekkkLOLLOLLOL
Yukarı Dön
ahsen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 527
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Tem 2009 Saat 11:51
benim kızım ismi Ahsen anlamıda çok güzel olağan üstü güzellik demek LOLLOL
Yukarı Dön
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Puanlar: 4266
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Tem 2009 Saat 22:12
kızlar katılım için sağolun Clap
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
Liiiz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 330
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Tem 2009 Saat 09:03
Oğlumun ismi Ömer Deniz
ben Üniversite yıllarından beri tatili çok sevdiğim için oğlumda olsa kızımda olsa adının Deniz olmasını istiyorum derdim. Hamile olunca bir kaç kez bahsetmiştim, eşimde belli bir zaman sonra adı deniz olsun demeye başladı ( oda benim gibi tatili gezmeyi ve denizi çok sever ), sonrada ben koydum ismini diyor.
Bu arada ertesi gün doğum yapacağım gecesinde radyo dinliyoruz, bu çıkan parça bizim olsun dedim ne çıktı dersiniz , Adı Deniz Olmalı....
Kayınpederimin adıda Ömer Seyfettin aslında ben koyacaksak iki isminide koyalım dedim eşim istemedi ama son anda Denize Ömeri ekledik. Hz Ömer gibi adaletli olsun diye.

ana oğul adlarımızda uyumlu  Yeliz - Deniz

Düzenleyen Liiiz - 14 Tem 2009 Saat 09:11

Cennet Kokulum
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7682
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Tem 2009 Saat 10:44

ahhh ahhhh arkadaşlar isim konusunda çok yaralıyım ilk hamile olduğumu öğrendiğim gün burnumdan geldi diyebilirim. Kayınvalide aynen şu cümlelerle bana" Eğer kız olursan annenin adı. Erkek olursa kayınbabanın adı KONULACAK" demesiyle Angryzaten beni çileden çıkarttı. O an o kadar sinirlendimki hemen " ben rahmetli annemin adını asla koyamam kızım olursa ona o isimle seslenemem dedim" aa nedenmiş dedi birde. Erkek olduğunu öğrenince, eşime İkinci bir isim koymak için eşime bir kez dedim hemen kabul etti çok sevindim.O an ilk aklıma gelen isim Efe olsun dedim. Hiç düşünmedim yani başka bir isme bakmadım kabul ettiya. Ama konmadı. Doğum yaptığım gün kayınvalidenin kaprisi, burun kanamalarına teyzem ileride başın ağrır dedi. ve sadece İrfan kondu. Anlamı çok güzel aslında sadece  kayınvalidenin KONULACAK demesine tepkimden böyle davrandım. anlamı

Bilme, anlama, kültür.
tasavvufta: evrenin sırlarını bilme gücü
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.