Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
zehra
Kıdemli Moderatör
"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9194
|
Gönderim Zamanı: 03 Haz 2011 Saat 14:26 |
bilge bahçeşehir pazarında bunun pedalsız olanı var . süper bişey .. sopayı aşağıya yukarıya bastırıyosun o sıkma yuvası sebze kurutucu mantığıyla dönüyo kupkuru oluyo paspas.. bunun pedalı var o pedala basma işi bana pek pratik gelmedi pazardakini görünce....
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
 |
pinar35
Altın Üye
Puanlar: 1868
|
Gönderim Zamanı: 03 Haz 2011 Saat 14:28 |
bilgeakgun Yazdı:
evet ben de orda gördüm daha önce hiç görmemiştim,nasıl sence pınar temizliği kolaylaştıracak gibi mi? |
valla ben pek inanamadm cnm ya
|
ELİF NAZ'IM NAZLI KIZIM.
04.05.2009 DA DÜNYAMI AYDINLATAN MELEĞİM.
|
 |
zehra
Kıdemli Moderatör
|
Gönderim Zamanı: 03 Haz 2011 Saat 14:29 |
bide tanıtım videosunda pedala basma olayını hiç göstermemişler o yüzden çok inandırıcı gelmedi bana ..
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 03 Haz 2011 Saat 14:32 |
Kendi sitelerinde de var başka tanıtım videosu,bana çabuk arızalanır gibi geldi bana garanti falan yok galiba..Bide paspasın ortası boş.
|
 |
bilgeakgun
Kıdemli Üye
hepimiz hilalcigiz:)
Puanlar: 1967
|
Gönderim Zamanı: 03 Haz 2011 Saat 14:39 |
aa süpersiniz valla kızlar,Gülsen resimler için teşekkür ederim,bunun paspası da 12,90 mı neymiş,kız zehra buda dönerek kurutuyo zaten,sebze kurutucu gibi ,pedal çeviriyo işte,senin dediğinde nasıl dönüyo bastırınca anlamadım,bide sordun mu orda kaç paraymış acaba?
|
|
 |
bilgeakgun
Kıdemli Üye
|
Gönderim Zamanı: 03 Haz 2011 Saat 14:40 |
emine Yazdı:
Kendi sitelerinde de var başka tanıtım videosu,bana çabuk arızalanır gibi geldi bana garanti falan yok galiba..Bide paspasın ortası boş. |
Kız ortası boş değil,ortası böle düz bir pamuksu bi bez,etrafında ipler,ben temizlik yapan kadından etkilendim,bunla temizlik yapmak dans etmeye benziyora getirmiş
|
|
 |
zehra
Kıdemli Moderatör
|
Gönderim Zamanı: 03 Haz 2011 Saat 14:41 |
bilge benim dediğimde dönerek kurutuyo ama penalsız daha gelişmiş teknoloji yani 
kendi ellerimle denedim kovanın içinde su var sok sok sık denemesi bedava ama kendi 50 tl 
|
|
 |
bilgeakgun
Kıdemli Üye
|
Gönderim Zamanı: 03 Haz 2011 Saat 14:45 |
kız zehraaa beni de götür bahçeşehir pazarına,gözlerimle görüp almak istiyorum,bu temizlik işi beni fena yoruyor,hafta sonu saatlerimi alıyor,sil süpür,toz al,bi taraftan anne araba oynayalım diyen oğlan,bi taraftan çiş yapan acıkan bebe  bide ben kakılmış gibi siliyorum evi,canım çıkıyor
|
|
 |