|
mantar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tna05omr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Nis 2023 Saat 21:12 |
https://www.hizliresim.com/455xf9d
Merhaba hocam 23/02/2014 doğumlu oğlumun karnındaki resimlere 3 yıl oldu belkide daha fazla mantar demiştiniz nibulen krem kullan dediniz 2 ayı geçkin kullandık geçmişti. 6 yada 7 ay önce yine çıktı terbisil kullanıyoruz 2 aydır günde 2 kez demiştiniz yine ama bu kez etki etmiyor daha kırmızı renkteydi karardı öylece kaldı. Ne önerirsiniz fakülteye falan götürelimmi yada Ankarada götür dediğiniz dr varsa Kayserideyiz orayada götürebiliriz nasıl bir yol izleyelim lütfen yardımcı olurmusunuz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir gosterin. Neresi kolayiniza gelirse.
|
|
![]() |
|
tna05omr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://www.hizliresim.com/455xf9d%20
hocam 2014 doğumlu oğlum karnında kasıklarına doğru lekeler var 3 4 yaşlarından berı var dr.göturduk mantar dedı krem verdı gecmedi siz nibulen kullan dediniz 3 ay kullandık geçti 1 yıl içinde ufak ufak geri çıktı büyüdü siz bu kezde terbisil sür dediniz sürdüm geçti hikaye aynı sürüyoruz geçiyor bir süre sonra tekrar çıkıyor şimdi yine çıktı erciyes üniversitesi hastanesinde bir doçente gittik bu mantar değil egzama türü birşey ama net teşhiş için parça almak lazım dedi oğlum aldırmadı oda aciliyeti yok dedi net teşhis için gerekli ikna edinve aldırın dedi advantan m 0.1 emülsiyon krem verdi kortizonluymuş 7 gün sür 7 gün dur 7 gün sür geçene kadar dedi ben size sormadan sürmeye başlamadım resimdeki gibi kasıklarına doğru yayılmış şekilde . siz birine batikon sür 1 kerelik yazmışınız batikonuda 2 gün sürdük oda biraz söndürdü .. Ne yapalım hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Benim dedigim kremleri kullanirken, o bolgelere degen ic camasirlarini mutlaka kaynar suda yikayip, kizgin
utude utulemeniz gerekiyordu! Eger, yapilmadi ise, ic camasirlarindan tekrar bulasir!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam advandan kremi sürelimmi Bunu sürerkende dikkat etmemiz gereken varmı 60 derecede yıkıyorum iç çamaşırlarını ama ütülemiyordum evde 2 çocuk daha var bulaşıcımı şimdiye kadar bulaşmadı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yakin temas ile bulasir. Nibulen surun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|