Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Emzirme & Anne Sütü
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - mamaya geçtiiikkk
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konumamaya geçtiiikkk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
melek uslu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1366
Mesajın Direkt Linki Konu: mamaya geçtiiikkk
    Gönderim Zamanı: 26 Şub 2008 Saat 22:39
selamlar hepinize
asya artık mama yemeye başladı .Dondurduğum sütlerimi  mamaya karıştırıp vermeye başladım ..ama bin takla atarak yediriyorum biraz zorlayıncada kusuyo ...sizler nasıl geçtiniz normal süreçmi ......ilerde yeme problemi olmasından çok korkuyorum.....
bide sabahları kalktığımda memelrim çok dolu oluyo emziriyorum öğlen gibi 40 ml  sütle tahıllı mama veriyom bide akşama doğru memelerim yumuşuyo onun için 10 gibi 50 ya da 60 ml veriyom bazen kalıyo dibinde ........

1 hafta sonra dr kontrolumuz var ama sizlerle  fikir alışverişi yapiim dedim .
ay nebiliim ya anneler yazın işte geeçiş döneminizi
asya şubat başında 7,5 kilo 68 cm di  işte 6 . aya girdik bende mamaya başlıım dedim doktorumuz sölemişti anne sütüyle hazırlalana mama var dıye
çok uzadı biliyorum
hoşçakalın
Asya Liva
Yasam Kaynagim
Annemi ve anne olmayi anlama sebebim ben
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 16849
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şub 2008 Saat 00:01
Bence kendi sütünü mamaya karıştırıp verme, kendi sütünü de, mamayı da ayrı ver, bu geçiş dönemi onlar için de hç kolay değil, zamanla her şeye alışacak, kilosu da bence maşallah gayet iyi canım Smile
Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8380
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şub 2008 Saat 15:00
bencede canım ikisini ayrı ayrı vermen daha doğru olacak gibi gözüküyor..zamanla mamayada alışıcak merak etme..kilosuda gayet iyi maş..heleki bbenim kızımla kıyaslayınca..çok zorlama şimdiden canım..yoka ek gıdaya başladığında daha büyük problemlerle karşılaşırın..ben çok çektim..şimdi şimdi biraz azaldı ama kaşık korkusunu çok zor yendik..şimiden buna zemin hazırlama derim ben..Clown
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
balamut Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 261
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2008 Saat 09:23
anne sütünün besleyici özelliği çok yüksek bide üstüne tekrar mama ekliyosun ağır gelmezmi bebişe
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2008 Saat 12:29
ama kızlar  m...........a nın 5 tahıllı maması zaten    sütle hazırlanan bır mama özelliği bu  pirinç maması dğil yani benim süt stoğum olduğu için doktorumuz onu kullan dedi çünki asya biberon almadı bilenkler vardır birsürü şey denedim suluk kauçuk başlık silikon başlık almıyo öğürüyo kaşıklada istemedi sütleri bende  böle deniyorum .sabah 50 akşam 50 ml süte mama yapıyorum destek olsun diye sütüme çünki memelerim yumuşadı artık öğlenleride meyve püresi vercem .
Benal hanıma yazıımmı peki yani çorbalara falan ne zaman geccez bılmııom 5 martta dr muza gitcez ama  ay kafam karıştı ya ne zormuş bu geçiş dönemi karnıma ağrılar giriyo benim yüzümden yeme problemi olan bi çocuk olcak diye korkuyom kendimi hiç affettmem valla ya
nr dersiiniz benel hn ma yazıımmı sitesinide okudum ama  .........
Asya Liva
Yasam Kaynagim
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2008 Saat 20:51
üyeler arasında gıda mühendisi var mı biliyomusunuz kızlar
Asya Liva
Yasam Kaynagim
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.