Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Mama
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumMama

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
dandinidastana Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
Mesajın Direkt Linki Konu: Mama
    Gönderim Zamanı: 27 May 2009 Saat 13:24
iyi gunler dr bey.beslenmeyle ilgili bir sorum olacakti.oglum 4aylık.cok gaz sıkıntısı oldugundan milupa conformil kullanıyorduk.artık icmemeye basladi.60  120 yapiyoruz zorla iciyor yarıdan fazlasini dokuyorduk.milupayı aradım ve milumile gecmemizi yada iki mamayi karistirmami soylediler.arada mamasına meyve suyu veya gece biskuvilerinden katin dediler.milumile basladim.bugun masalah 210c bitirdi..ilkdefa bu olcude mama bitirdi.yogurt  ve meyvesuyu konusunda herkes bisiler soyluyor.yogurt gece biskuvileri ve meyve suyuna ne zaman baslamaliyim?ilk once hangi meyveyle baslamaliyim?
buarada gozume nedense zayif gorunuyor onun ayindaki bebekler tombul tombul.mama beslemiyor mu acaba diyorum?tavsiye edebileceginiz bir mama veya beslenme oneriniz varsa yardimci olursaniz sevinirim..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.