Hocam ben bebeğime kemikli et alıp suyundan çorbasını daha sonrada eti çorbaya minik minik didikleyerek yediriyorum. Haftada bir 1 adet köfteyi yağsız kızartıp veriyorum. Bazen çok az balık yediriyorum. Yine tavuk suyundan çorba ve çorba içersinde tavuk parçaları veriyorum. ' günde bir yumurta veriyorum kahvaltısına. Kahvaltısını kutu sütle hazırlıyorum. Bu arada sütüde bazı çorbalara katıyorum. Sütlü ıspanak ve sütlü kabak çorbası yaparak. Yalnız tek sorun süt içmiyor. Sadece anne sütü alıyor. Oda akşamları ben işten gelince emiyor gece emiyor sabahta emzirip işe gidiyorum. Ne yaptımsa bir türlü sütü tek başına içmedi. Siz demiştiniz suyu ılık sütü soğuk deneyin diye ama kabul etmedi. Ben haftada 3 gün izinliyim o günlerde sık sık emiyor beni.Sütümü sağıp bırakmıyorum.
Eğer kan tahlili gerek olduğunda ve ben buna mecbur kalırsam eğer elbette size danışacağım hocam. Çok saçma ve gereksiz sorular soruyorum bazen bebeğimin kan tahlilinimi size yazmıyacağım. Hocam gerçekten ilginize ve samimiyetinize çok teşekkür ederim.
Hocam birde bebeğim bugün parmaklarını çekmeceye sıkıştırdı epey bir ağladı soğuk su tuttum. Parmaklarını oynatıyor ciddi birşey olmamıştır değil mi? Kusura bakmayın ne olur sizi yordum sevgiyle kalın.