Magazin Dünyasindan Haberler |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 74757677> |
Yazar | |
miss hugolina
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007 Konum: kendi halinde:) Durum: Aktif Değil Puanlar: 9455 |
Gönderim Zamanı: 04 Eki 2012 Saat 10:56 |
Hale Soygazi’nin “Toplu insanlar denizde mayo, zayıflar bikini giyer. Ben bikini giyiyorum” sözleri, Nebahat Çehre’yi kızdırdı.
Önceki gün Nişantaşı’ndaki Zanzi Bar’da görüntülenen Çehre, Soygazi’nin sözleriyle ilgili ne düşündüğünü soran muhabirlere “Ağzı olan konuşuyor” yanıtını verdi. |
|
miss hugolina
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007 Konum: kendi halinde:) Durum: Aktif Değil Puanlar: 9455 |
Gönderim Zamanı: 04 Eki 2012 Saat 10:57 |
‘Alev Alev’ dizisinin yakışıklı kaptanı Berk Oktay, rol arkadaşı Hande Soral ile adının aşk dedikodularına karışmasına çok öfkeli.Bu haberi yapan gazetecinin, iddiasını kanıtlaması durumunda mesleğini bırakacağını söyleyen Oktay, iki yıldır devam eden mutlu bir beraberliği olduğunu açıkladı. |
|
miss hugolina
Gönderim Zamanı: 10 Eki 2012 Saat 10:43 |
Gecenin sürpriziL’Officiel Türkiye’nin lansmanı önceki akşam The Sofa Hotel’deki Frankie Restoran’da yapıldı.Gecenin sürprizi ise Tuba Ünsal’dan geldi. Ünsal partide mikrofonu eline alarak biri Fransızca olmak üzere üç şarkı okudu. Bu performansla renklenen gecenin konukları arasında derginin ilk kapağını süsleyen, 21 yaşındaki androjen model Andrej Pejic de vardı. Tuba Ünsal, partiye sevgilisi Mirgün Cabas’la katıldı. |
|
miss hugolina
Gönderim Zamanı: 10 Eki 2012 Saat 10:45 |
Andy Garcia Karagöz oynatacakÖmer Faruk Sorak, iddialı bir proje için kolları sıvadı. Başrolünü dünyaca ünlü oyuncu Andy Garcia’nın üstleneceği “Tutkal”la adından söz ettiren Sorak’la buluştuk, hem yeni filmini, hem Garcia’yı hem de “Aşk Tesadüfleri Sever”in yurtdışı uyarlamasını konuştuk.
Geçtiğimiz günlerde “Aşk Tesadüfleri Sever” filminin bir uyarlamasının yapılacağını duyurdunuz. İlk olarak bize bu gelişmeden söz eder misiniz? Siz nasıl filmler seversiniz? FESTİVALLERE KATILMAM |
|
miss hugolina
Gönderim Zamanı: 10 Eki 2012 Saat 10:46 |
Tasarımcıyım’ diyemem, haşa!
Gazeteci Ayşe Arman, bağımlısı olduğu Kısmet markası sayesinde tasarım işine soyundu. Markanın yaratıcısı Milka Karaağaçlı ve Arman, bu sürpriz işbirliğinin hikayesini Hello! dergisine anlattı.
Tasarımcı olarak işlerin başına geçmek nasıl bir duygu yarattı sizde? AMATÖR RUHUMU HİÇ KAYBETMEDİM BAZEN METRESİM BAZEN PERİŞAN EV KADINI |
|
miss hugolina
Gönderim Zamanı: 10 Eki 2012 Saat 10:48 |
Yine kızdıŞevval Sam ile sevgilisi, önceki akşam Cihangir sokaklarında el ele yürürlerken kameralara takıldı.Özel hayatını gözlerden uzak yaşamaya özen gösteren Sam, görüntülendiklerini fark edince her zaman olduğu gibi yine sinirlendi. |
|
miss hugolina
Gönderim Zamanı: 10 Eki 2012 Saat 10:49 |
AZRA AKIN'IN GÖZYAŞLARI"Hayatımda ilk kez mahkemeye çıkıyorum" dedi ve daha fazla devam edemedi.Manken Azra Akın'ın, organizatör Erkan Özerman'a açtığı tazminat davasının ilk duruşması bugün görüldü. Hakim karşısına çıkan Akın, duruşmada söz aldığı sırada gözyaşlarını tutamadı.
ÖZERMAN'A AÇILAN 50 BİN LİRALIK TAZMİNAT DAVASI 2002 yılı Dünya Güzeli Azra Akın’ın organizatör Erkan Özerman’a açtığı 50 bin TL’lik manevi tazminat davasının ilk duruşması bugün görüldü. Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda görülen duruşmaya Azra Akın avukatı Yalçın Kavak ile birlikte katıldı. 20. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen duruşmada Erkan Özerman’ı ise avukatı Sadettin Dayıoğlu temsil etti. “MÜVEKKİLİM 1 YILDIR İŞ YAPAMIYOR" Duruşmada söz alan Akın’ın avukatı Yalçın Kavak, “Cumhuriyet tarihinde 2 Dünya güzeli olmuştur. Bunlardan biri de benim müvekkilimdir. 17 Aralık 2011 tarihli HaberTürk Gazetesi’ndeki Erkan Özerman’ın röportajı müvekkilimi derinden yaralamıştır. ‘Hollanda varoş kızı, büyük bela, uğursuz, cinsel konuda Azra Kıvanç’ı lekelemiştir’ gibi ifadeler dolayısıyla bu davayı açtık. Müvekkilim bir yıldır iş yapamıyor. Yüce mahkenize sığınıyoruz." dedi. AZRA AKIN AĞLADI Avukatının ardından söz alan Azra Akın ise gözyaşlarını tutamadı. Heyecanlı olduğu gözlenen Akın, “Bütün bunlar beni çok üzdü. Hayatımda ilk kez mahkemeye çıkıyorum" dedi. Sözlerine devam edemeyen Akın’ın ağladığı görüldü. Akın’ın durumu karşısında hakim, ‘Tamam oturun’ diye konuştu. Dava ertelendi.
|
|
miss hugolina
Gönderim Zamanı: 22 Eki 2012 Saat 11:40 |
EVİ TERK Mİ ETTİİbrahim Tatlıses evliliği ile ilgili iddiaları Twitter'da yalanladı.14 Mart 2011'de silahlı saldırıya uğrayarak ağır yaralanan İbrahim Tatlıses, uzun bir tedavi sürecinin ardından 27 Eylül 2011'de Ayşegül Yıldız ile nikah masasına oturmuştu. İbrahim Tatlıses'in bir süredir kavgalı olduğu eşi Ayşegül Yıldız'a kızıp evi terk ettiği iddia edilmişti. Tatlıses, ayrılık haberini Twitter sayfasına yazdığı "Ayşegül dün akşam saat 12:05'te hastanede yanımdaydı. Bu terk ne zaman oldu anlayamadım" notu ile yalanladı |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 74757677> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|