|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 567 |
Yazar | |
MiNiK PrEnSeSiM ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MiNiK PrEnSeSiM
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
tamam hocam günde kaç defa ve nekadar vermem gerekiyo 5 gün kullanıp 3 gün ara verdikten sonra tekrar 5 gün dahamı kullanıcam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119777 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sipraktin kullanabilirler.. Gunde:2x1 olcek (5ml) 1 hafta kullanip, 3 gun ara versinler. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
MiNiK PrEnSeSiM ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MiNiK PrEnSeSiM
hocam sipraktini kendi kızım için soruyorum prospektüsünde 2 yaş altındakilerde ve prematürelerde kullanmayınız diye yazıyo bildiğiniz gibi benim kızımda prematüre ve kızım şuan 11 aylık bu ayın 25 inde 1 yaşına girecek ben sizin söylediklerinize güveniyorum fakat neden öyle yazıldığına anlam veremedim yoksa türk doktorları gibi bu ilaç firmalarınındamı sahtekarları varki bu prospektüslerde böyle şeyler yazıyo hocam içimin rahat etmesi açısından tekrar soruyorum sipraktin'i aç karnınamı yoksa tok karnınamı kullancam günde kaç defa ve kaç ml vermem gerekiyor hocam kolay gelsin...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119777 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sipraktin: gunde: 2xyarim olcek(2.5ml) 5 gun verip, 3 gun ara verin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MiNiK PrEnSeSiM
tamam hocam çok sağolun...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 567 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|