Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Eğitim / Öğretim / Gelişim > Sınavlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - LYS ( Üniversite ) yerleştirme sonuçları açıklandı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuLYS ( Üniversite ) yerleştirme sonuçları açıklandı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13231
Mesajın Direkt Linki Konu: LYS ( Üniversite ) yerleştirme sonuçları açıklandı
    Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2010 Saat 11:32
:)
Herkes için hayırlısı olsun İnşallah :)
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2010 Saat 11:46

2010 LYS ÖSYM tercih sonuçları ÖSYM tarafından saat 10:00 itibari ile açıklandı. 2010 ÖSYM merkezi tercih sonuçlarının açıklanması ile adaylar internet başına akın etti. İşte 2010 ÖSYM tercih sonuçları... 

< id="eR9198R" allowtransparency="true" width="250" height="250" border="0" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="NO">

ÖSYS LYS Tercih sonuçları sorgulama için tıklayınız...2010 ÖSYM

2010 LYS ÖSYM tercih sonuçları ÖSYM tarafından saat 10:00 itibari ile açıklandı. 2010 ÖSYM merkezi tercih sonuçlarının açıklanması ile adaylar internet başına akın etti. İşte 2010 ÖSYM tercih sonuçları...

11 Nisan 2010’da yapılan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ile 19-20 ve 26-27 Haziran 2010’da yapılan Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sonuçlarına ağırlıklı ortaöğretim başarı puanlarının katılması ile hesaplanan Y-YGS ve Y-LYS puanlarına göre adayların yükseköğretim programlarına merkezi yerleştirme işlemleri sonuçlanmıştır.Yerleştirme işlemi sınavsız geçiş hakkınasahip meslek lisesi mezunlarını da kapsamıştır.

Adaylar, ÖSYM 2010 LYS yerleştirme sonuçlarını internetten öğrenebileceklerdir.

2010-ÖSYS Sınav Sonuç Belgeleri adaylara gönderilmeyecektir. Adaylara ilişkin ÖSYM yerleştirme ve kimlik bilgilerini içeren fotoğraflı aday listeleri üniversite rektörlüklerine elektronik ortamda gönderilecektir.

KAYITLAR

Yükseköğretim programlarına kayıtlar 31 Ağustos - 7 Eylül 2010 tarihleri arasında yapılacaktır. Adaylar, kayıt için gerekli belgelerle birlikte yerleştirildikleri üniversitelere başvurmalı ve kayıtlarını yaptırmalıdırlar.

BURS BAŞVURULARI

Adaylar, Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından sağlanan burs, kredi, katkı kredisi ve yurt başvurularını http://www.kyk.gov.tr internet adresinden yapabileceklerdir.

2010 ÖSYS merkezi yerleştirme sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar aşağıda bulunan linkler aracılığı ile yerleştikleri üniversiteleri kontrol edebilirler...

DİĞER HUSUSLAR

ÖSYM LYS 2010 tercih sonuçları bugün itibari ile açıklanıyor. LYS' ye girmiş olan milyonlarca aday sınavdan sonra yaptıkları tercilerini sonuçlarını öğrenmek için bu günü iple çekti. ÖSYM, LYS tercih sonuçları ile ilgili resmi açıklamasını dün itibari. ile yaptı. ÖSYM nin yaptığı resmi açıklamada LYS 2010 Tercih sonuçları bugün saat 10:00 itibari ile açıklanacağı bildirildi.

2010 LYS TERCİH SONUÇLARI SORGULAMA - TIKLA

LYS tercih işlemleri yapılırken bir çok sansasyon ile karşılaşan öğrenciler, LYS 2010 tercih işlemlerini daha stresli bir şekilde tamamlamışlardı. 26 Temmuz 6 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen LYS 2010 Tercihlerinde artık son nokta olan sonuçların öğrenilmesine gelmiş bulunuyoruz...

LYS 2010 tercih sonuçlarını büyük bir heyecan ile bekleyen adaylar, hangi üniversitelere yerleştiklerini, yada yerleşemediklerini, istediklerinin olup olmadığını öğrenmek için akın akın internete giriyorlar. Verdikleri 2 senelik emeğin karşılığını bugün alacak olan adaylar, heyecan her geçen dakika daha da artıyor...

Birincikuvvet.com ekibi olarak tüm LYS tercih sonucu bekleyen adaylarımıza başarılar diliyoruz. ÖSYM tarafından açıklanacak olan LYS 2010 tercih sonuçlarını eş zamanlı olarak sizlere yayınlamaya çalışacağız. Tercih sonuçları açıklanır açıklanmaz aşağıda bulunan LYS 2010 tercih sonuçları linkimiz aktif hale gelecektir. LYS tercih sonuçlarınızı TC Kimlik numaranızı girerek aşağıda bulunan linkden kolaylıkla öğrenebileceksiniz...

Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3544
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2010 Saat 14:05
kizlar bi tanidik için bakdim
sanat tarihi ne yerle$mi$

onu okuyunca noluo ki :)

Yukarı Dön
Nilgün1 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 6026
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2010 Saat 14:46
Orjinalini yazan: MaRaL MaRaL Yazdı:

kizlar bi tanidik için bakdim
sanat tarihi ne yerle$mi$

onu okuyunca noluo ki :)

Branş öğretmeni olabilir  KPSS ile, yönetmelikler ne diyor şuan bilmiyorum.Smile

Ama güzel bölümü bu dala ilgisi olan için...

Tebrik ediyorum...
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3544
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2010 Saat 15:46
saol canim
galiba ilgi deilde puan orayi tuttugu için okuycak :(
hayirlisi Ermm
istekli okmak bi baskadir ehrhalde
Yukarı Dön
pinar35 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 1952
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2010 Saat 16:42
bizim firmada bi arkadaiın oğlu odtü elektrik elektroniği kazandı
ELİF NAZ'IM NAZLI KIZIM.
04.05.2009 DA DÜNYAMI AYDINLATAN MELEĞİM.
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2010 Saat 17:09
benim öğrencilerimin de bir kısmı istediği yere girdi bir kısmı puanına göre yerleşti herkesin hakkında hayırlısı olur inşallah 
Yukarı Dön
oykunaz Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2414
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2010 Saat 18:15
benim kuzenimde marmara üni.ekonometri yi kazandı Big smileBig smile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.