Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Eşler Arası İlişki & Boşanma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - LÜTFEN YARDIM EDİN.ÇOK KÖTÜ DURUMDAYIM
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumLÜTFEN YARDIM EDİN.ÇOK KÖTÜ DURUMDAYIM

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mynameisada Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Konu: LÜTFEN YARDIM EDİN.ÇOK KÖTÜ DURUMDAYIM
    Gönderim Zamanı: 05 Mar 2008 Saat 14:03
Merhabalar,umarım sorunum için yardımcı olabilecek birkaç öneride bulunabilirsiniz.
Benim 5 aylık bir oğlum var.Eşimle hamileliğim boyunca 2 yada 3 kez birlikte olduk.Bunun nedeni eşimin bu konuda endişeleri olmasıydı.bebeğe zarar verebileceği düşüncesiyle birlikte olmaya yanaşmıyordu.Doktorun konuşmasıyla 2-3 kez birlikte olabildik.asıl sorun şu,doğumdan sonra şimdiye kadar hiç birlikte olmadık.>Eşim bu konuda çok isteksiz.sanırım buna sebep aldığım 15 kilo ve emzirmeden kaynaklanan göğüslerin artık eskisi kadar çekici gelmemesi.Lohusalık depresyonu geçirdim ve eşimden asla destek görmedim.Ben yaklaşmaya çalıştıkça o benden uzaklaşıyor.Ameliyat yerin iyileşmedi kiloları ne zaman vereceksin gibi sözlerle karşılaşıyorum.Bunların yanında aşırı sinirli davranıyor.Hiç bir şekilde bana destek olmuyor.Doğumdan önce asla böyle biri değildi.Herşey doğumla başladı.Lütfen ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olurmusunuz?Yakınımda bebeği bırakacak birileri olmadığı için bir psikoloğa gidemiyorum.Çok kötü bunalımdayım.Destek olunması gereken benken,hep alttan alan,kavga çıkmasın diye susan ben oldum.Umarım durumumu anlar ve bana en kısa zamanda yardımcı olabilirsiniz?
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Tem 2008 Saat 20:01
umarım şu anda dah iyi durumdasınızdır eşinizle sorunlarınız hallolmuştur. doğum yapan kadının eşi tarfından algılanışşı bazı kişilerde değişiklik gösterebiliyor. eşinin bir eşten dah çok anne gibi görüyor ve anne ile cinselliğiş birleştirmekte güçlük çekıebiliyor. baaı babaların bebeğe gösterilen ilgiyi kıskandığını bu dudrumdan rahatsız olduğunu da gözlüyoruz. görünümünüzdeki değişikliklerin de bu isteksizliktee payı olabilir. sorunlarınız hala devam ediyorsa tekrar yazarsanız yardımcı olmay çalışırım çünkü zamanla eşiniz bu duruma alışmış olabilir.
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.