Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Eğitim / Öğretim / Gelişim > Diğer
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - lütfen okuyun anneler sapık öğretmen hakkında
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konulütfen okuyun anneler sapık öğretmen hakkında

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esma24 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 172
Mesajın Direkt Linki Konu: lütfen okuyun anneler sapık öğretmen hakkında
    Gönderim Zamanı: 07 Mar 2011 Saat 13:39
Anneler sevgiler hepinize
ben daha önce forumda oğlumun okuluyla ilgili sıkıntılarımı paylaşmıştım oradan devam edecektim ama arada kalsın istemedim herkesin okumasını istedim
oğlum ikinci sınıfa gidiyor bu sene okula başladığından beri hep sıkıntılıydık gitmek istemiyordu gitse bile kaçıp eve geliyordu çok çekingen olduğu için hep buna bağladım
bu sene başından da oğlumun göz problemi oldu tahtayı göremediği için öğretmeninden sırasını değiştirmesini istedik kabul etmedi halamız öğretmenle tartıştı öğretmen oğluma iyice yüklenir oldu ben hep hatayı kusuru kendimizde aradım
en sonunda bir olay yaşadık oğluma öğretmeni derste yumrukla vurmuş çocuğumun benim güzel bebeğimin burnunu kanatmış çocuğum o kadar korkmuştu ki bana anlatamadı bile arkadaşları gelip anlattı ben hemen müdüre rehber öğretmene koştum şikayetçi olmak istedim araya girip çocuğumdan özür dilettiler öğretmene, eşimde boşver çocuktur şikayete gerek yok dedi ama ben yapamadım öylece bir özür diledi diye kapatamadım konuyu kaç gün uyumadım şikayet etmek istedim bir yandan vicdan azabı da çektim dedim onunda çoluğu çocuğu var ama annelik duygularım daha ağır bastı
eşime çevreme rağmen belediyeye gidip ne yapacağımı danıştım dilekçe verdim soruşturma başlatıldı öğretmen hakkında bu olaylarla ben boğuşurken bir kız öğrenci annesine demiş bu öğretmen kız çocuklarını kucağına alıyor derste sigara içiyor
o da koşmuş benim gibi hemen okula ondan cesaret alan bir kaç kız öğrencimiz daha anlatmışlar durumu
ders içinde kız öğrencileri kucağına oturtup öpüyormuş bisküvi filan alıp yediriyormuş ders ortasında sigara içiyormuş öğrencilerede sürekli okulda olan okulda kalır buradan gördüklerinizi ailenize gidip ispiyonlamayın tarzında sözler söylüyormuş
yahu bunlar ikinci sınıf daha küçük çocuk bile diyemiyorum bebekler anne kuzuları sen nasıl dokunabiliyorsun onlara kız gözüyle bile bakılmaz küçücük bebek onlar
kaç aydır uğraşıyorum bir oraya bir buraya koşuyorum boğuşuyorum geceleri uyuyamıyorum bir yandan dualar ediyorum yani bir annenin bunu söylemesi çok zor ama diyorum iyiki oğluma vurmuş   da böyle bir psiliğin öğretmenlik yapması engellenecek
açığa alındı soruşturma sürüyor kuzularımızında ifadesine başvurulacak psikolog denetminde olacakmış
küçücük canlara yavrulara bunu yaşatmaya ne hakkı vardı öğretmenllik ne kadar kutsal bir meslek biz yavrularımızı sıcakcık anne kucağından alıp onlara emanet ediyoruz böyleleri barınmamalı eğitim öğretim yuvalarında
öğrenciler bir ay filan öğretmensiz kaldılar şimdi bir öğretmen gelmiş ama bunların boşa giden zamanını nasıl geri ödeyecekler ben bahadırımı tutmadım o okulda daha başka okula yazdırdım yalvara yakara en sonunda 700 lira kayıt parası karşşılığında okula kabul ettiler şimdi yine pek gönlü olmasada diğer okulna göre daha severek gidiyor
bunları yazıp yazmamakda çok tereddüt ettim herkese örnek olsun istedim çocuk okula gitmek istemiyorsa mutlaka altında yatan sebep araştırılmalı özellikle kız çocukları bilinçlendirilmeli kimler ona dokunabilir iyi dokunuş kötü dokunuş nasıldır bunlar öğretilmeli okullarda da ailedede anlatılmalı bunlar artık böyle olaylar yaşanmamalı daha öyle doluyum öyle doluyum ki verdiğim mücadeleyi anlatamam içimdeki sıkıntıları anlatamam yazacak söylenecek o kadar çok söz var ki bir çocuk annesine herşeyi anlatabilmeli paylaşabilmeli ne olursa olsun en ufacık bir şeyi bile bilmeliyiz kimlerle arkadaşlık ediyor öğtretmeni nasıl bir insan sık sık okulla bağlantı halinde olmalıyız

Düzenleyen esma24 - 07 Mar 2011 Saat 13:40
güzel kızım Eylül'üm
oğluşum Bahadır'ım
Yukarı Dön
peperutka Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 6954
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mar 2011 Saat 13:41
Geçmiş olsun canım cocuklarına bişey olmamasına sevindim

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
yunahu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 575
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mar 2011 Saat 15:00
çok çok geçmiş olsun canım tüylerim ürperdi okurken hey allahım nasıl öğretmen oluyo böyle yaratıklar allah bidaha yaşatmasın
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Puanlar: 13231
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mar 2011 Saat 15:21
Esma yazdıklarını okurken dehşete düştüm bildiğim kadarıyla Ankara da yaşıyorsun Başkentte merkez de nasıl böyle bir öğretmen barınabilir hayret ettim sakıncası yoksa oğlunun okulunun ismini öğrenmek istiyorum yani hele ki ilk öğretimlerde senede 2 kere ilköğretim müfettişlerinin uğradığı bir okulda hayret ettim gerçekten Allah tüm yavrularımızı korusun..
Yukarı Dön
PinarTN Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mar 2011 Saat 15:34
çok üzüldüm ve de tüylerim diken diken oldu
ben şimdiden söylüyorum zaten buralara dokunarak kimseye sevdirme kendini diye
bundan sonra bi de kimsenin kucağına oturma diye tembihleyeceğim
iyi ki sen de öğretmeni şikayet etmişsin yoksa belki de ortaya çıkmayacaktı bu durum
Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Puanlar: 6410
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mar 2011 Saat 15:35
Ben yazıyı sonuna kadar okuyamadım. Nasıl olabilir böyle bişey aklım almıyor. Oğluna çok üzüldüm. Bende olsam ortalığı ayağa kaldırırdım. Ne demek vurmak. Bir çocuk ne yaparda şiddet uygulanır aklım almaz benim. Kızlarada çok üzüldüm. Umarım derin yaralar almamışlardır DisapproveDisapprove Allahım yavrularımızı iyi insanlarla karşılaştırsın Nuke
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
bertobat Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2404
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mar 2011 Saat 22:52
dehşet içinde yazdıklarını okudum...............allah sabır versin................oğlun adına çok üzüldüm...........umarım hak yerini bulur...................
kinCi diiLim Ama Unutmam!..
şevkat qöSteriRim Ama ŞıMarTmaM.. !
Ciddiye aLıRıM ama KAPILMAM!..
DALGA GEÇERİM AMA KIRMAM..!
Huzur Veririm Ama Söz vermem!!
Yukarı Dön
hüseyin can Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
hüseyincan'ım..izzet berk'im..paşalarım

Puanlar: 5843
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2011 Saat 01:39
çok geçmiş olsun canım.benim eşimde polis memuru yine byle bi tane öğreetmeni almışlar sapıklıktan.13 tane kız ğrenciyi taciz etmiş.allahm çocuklarmız kime emanet ediyoruz yaaa ne hale geldik artk babamıza bile güvenemeyeceğiz ne yazk ki :(:(:(
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.