Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Hamilelik ve Doğum Sonrası Depresyon & Depresyon
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - lutfen bana bısıler soyleyın
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumlutfen bana bısıler soyleyın

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sofialoren Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 430
Mesajın Direkt Linki Konu: lutfen bana bısıler soyleyın
    Gönderim Zamanı: 10 Ağu 2008 Saat 16:00
38 haftalık gebeyım.gebelıgımın ılk haftasından berı asırı stres ve uzucu olaylara maruz kaldım halende devam etmekte.ne anam ne babam ne esım bu konuda bebegımı dusunmedıler.ılk aylarda esımle ıs seyahatındeydık olumsuz kosular ve esımın ılgısızlıgı aılesının bebegımı hamılelıgımı ıstememesı nedenıyle depresyon gecırdım bunun altından bır sure sonra sırf bebegımı dusunerek kendı cabalarımla ıyılesmeye calıstım.sonrasında tasındık kız kardesımle aynı apartmana tasındım bana hem psıkolojık hem calıstıgım ıcın bazı seylere destek olsun yardımcı oldun dıye ama tam tersı oldu.kardesımın ıkı yasında kızı var bıtanecık ılk goz agrımız yegenım.ben onu evladım olarak cok asırı sevdım.ama kardesım aynını yapmadı bebegımı erkek dıye kıskandı oda yetmedı ısten geldım hem yemek hazırladım hem yegenıme baktım karnım burnumda onu benım sırtıma attı.regl sınırını bıle benden cıkardı.kocası ıle arası bozuk her kavgalarında bana geldı benım sınırlerımı bozdu bana yansıttı benı karıstırdı.bu sırada esımde benı cok yalnız bıraktı her aksam kahveye yada balıga gıttı.kızdım sınır krızlerı gecırdım.sakınlestıkten sonrada bebegım saglıklı olucamı bu sekılde dıye agladım strese gırdım.sımdı bana bısı soyleyın bebegım sızofrenmı otıstıkmı uzun vadede anlayabılecegım seyler gozunun ıcıne bakıp bekleyecekmıyım ıyımı dıye nasıl bı ruh halındeyım anlatamam.
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ağu 2008 Saat 19:59
bebeklerin anne karnında iken annenin stresinden olumsuz etkşlendiklri doğru, ancak bu sizin endişelendiğiniz kadar ileri boyuttlarda değil. şu anda bebeğinize kötü bir şey olmuş olma olasılığı yerine kendi ruh sğlığınıı nasıl düzelteceğinizi düşünmelisiniz. vw hiç vakit kaybetmeden bir uzman görünmelisiniz. anllaattıklarınız sizi çok yormuş ve germiş aşırı endişeli olmanıza neden olmuş  bu endişeli haliniz hem size hem de doğacak çocuğunuza zarar verir.bir an evvel yardım alın doğım sonrası bu iş için vakit bulamayabilirsiniz ve durum daha da zorlaşır.
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.