Lökosit |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
denijj
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 284 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 7 Saat 9 Dakika önce Saat 15:29 |
Merhaba Hocam;
42 yaş kadin hasta sol üst karın kısmında arada olan ağrı sonucu idrar tahlili yapıldı tüm değerler normal sadece lökosit 5 çıktı, antibiyotik yazdi bu hastada aynı zamanda öksürük göğüs ağrısi kas ağrısı halsizlik de var .Viral bir hastalık durumu aynı zamanda antibiyotik ne önerirsiniz
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118466 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Tipik Turk doktoru!! Illaki her bilmedigi hastaliga mutlaka "antibiyotik" yazar.
sakin verdigi hic bir ilaci almayin. Hadise: Bazi viruslarin sebep oldugu ve "Pleurodynia" denilen (Devils'Grip) de denilen Yan agrisidir. Sicak kompres uygulayin ve agri arttiginda 2 tablet Novalgin alin. Gunde6 taneyi gecmeyin. 1-2 ay surebilir. En az 2-3 hafta surer.
|
|
denijj
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 284 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Sagolun hocam, almadım enfluvir aldım eczaneden çok iyi geldi hastalığımın 2. Günü bugün sanırım ondan ,beni yüzde 70 oranında kendime getirdi.triajdaki kadın influenza gibi belirtilerin şu anda salgın var demişti. Oksuremiyordum göğüs ağrısından iki gündür, baş ağrısı eklem ağrıları halsizlik hastanede beklerken ağlayacaktım neredeyse o kadar kötüydüm. Daha önce oğlumda da kullanmistim enfluvir dediğiniz gibi hastalığın basinda kullanilmali. Bana ve oğluma çok iyi geldi ilk kullanımda kendimize geldik ,çok rahat öksürüyorum şu anda ağrılarım geçti
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|