Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - lokosit degeri ve tiroid
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumlokosit degeri ve tiroid

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
*canımkızım* Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı *canımkızım* Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: lokosit degeri ve tiroid
    Gönderim Zamanı: 03 Ara 2014 Saat 22:59
iyi gunler Kadir Bey, bir arkadasim adina yaziyorum. kizi 5.5 yasinda. yuksek ates sonrasi dr. antibiyotik 100 mg baslamis. diger ilac oksuruk surubu.sikayetinin gecmemesi uzerine idrar ve kan tahlili yapilmis. lokosit 20.800 mm3 yaziyomus ve dr. ayrica tiroidinin yavas calistigini soylemis. arkadasim fransada yasadigi icin daha detayli bilgiye sahip degiliz. sonuclardan da birsey anlamamislar. bu arada 6 gun 100mg ol an antibiyotigi kullandiktan sonra kan ve idrar tahlili yapilmis. yorumlarinizi ve varsa arkadasimdan ogrenmem gereken bilgiler var mi acaba, kendisi fazlasiyla endiseli. kusura bakmayin yazilarimi kontrol edemiyorum telefondan yazdigim.icin. yanlis ifadeler olabilir... 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119917
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2014 Saat 04:40
Tahlillerin tamamini yazmalari gerekiyor... Yanlarindaki birimleri ile...
Verilen Ilaclarin adi onemlidir, "100mg" ne??? "Sari cizmeli Mehmet Aga"
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı *canımkızım* Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2014 Saat 12:10
Merbaba kadir bey ,ben fransada yasiyorum. Kizim 5.5 yasinda 
surekli bi karin agrisi var.ayda bi iki kere agrir dr goturdugumde okuldan virus kapiyor dedi
Surekli agridigi icin huzursuzdum kac kez tahlil istediysem gerek duymadi.kadir bey kizim gecen hafta yine hastalandi dr goturdum bronsit dedi.ilaclar verdi. OROKEN ENFANTS 100 mg /5ml (antibiyotik
TUSSIDANE 1.5 mg # BÈTAMÈTHASONE 0.05 % # pivalone 1%
 Bunlari kullandik .5 gun yine siddetli bi karin agrisi oldu dr goturduk kan ve idrar tahlili istedim sonuclari soyle

Düzenleyen *canımkızım* - 04 Ara 2014 Saat 15:25
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı *canımkızım* Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2014 Saat 13:39
Hematies 5 140 000 mm3# hemoglobine 13.3 g/dL # Hèmatocrite 40.0 %
Leucocytes (lokasit) 21 800 mm3  # Neutrophiles(nötrofiller) 8 763,6 mm3
Eosinophilles 196.2 mm3 # basophiles(bazofiller) 65.4 mm3 # 
Lymphocytes (lenfositler) 10 464.0 mm3 # monocytles (monositler) 2 310.8 mm3
plaquettes 457 000 mm3 
uree  0.47 g/L 
Technique cinrtique uv  7.83 mmol/L

Dr bey bunlar kan tahlileri ,ben arkadasimin hesabindan yaziyorum.fransizcayi pek bilmediğim icin fransizca yazdim ozur dilerim.burada dr bize dedigi kan degerleri cok yuksek ve troidi az calisiyomus  cok korkuyorum diger sayfalarida birazdan yazicam cok tesekkur ederim

Düzenleyen *canımkızım* - 04 Ara 2014 Saat 15:25
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı *canımkızım* Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2014 Saat 15:25
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı *canımkızım* Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2014 Saat 15:27
dr bey, umarım sayfalar görülebiliyordur....
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı *canımkızım* Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2014 Saat 18:49
Hormonologie  
TSH ULTRA SENSIBLE  6.20 UI/ML 
IDRAR TAHLILINDE HEMATIES PAR ML 32 600  
BUNLAR NORMAL DEGERLERIN USTUNDE CIKMIS.COK TESEKKUR EDERİM 

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119917
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2014 Saat 21:43
TSH biraz yuksek,
Idrarda bol, Eritrosit gorulmus, tekrar yaptirin. Doktoru ne demis??
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.