|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
*canımkızım* ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Tem 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı *canımkızım*
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ara 2014 Saat 22:59 |
iyi gunler Kadir Bey, bir arkadasim adina yaziyorum. kizi 5.5 yasinda. yuksek ates sonrasi dr. antibiyotik 100 mg baslamis. diger ilac oksuruk surubu.sikayetinin gecmemesi uzerine idrar ve kan tahlili yapilmis. lokosit 20.800 mm3 yaziyomus ve dr. ayrica tiroidinin yavas calistigini soylemis. arkadasim fransada yasadigi icin daha detayli bilgiye sahip degiliz. sonuclardan da birsey anlamamislar. bu arada 6 gun 100mg ol an antibiyotigi kullandiktan sonra kan ve idrar tahlili yapilmis. yorumlarinizi ve varsa arkadasimdan ogrenmem gereken bilgiler var mi acaba, kendisi fazlasiyla endiseli. kusura bakmayin yazilarimi kontrol edemiyorum telefondan yazdigim.icin. yanlis ifadeler olabilir...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119917 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tahlillerin tamamini yazmalari gerekiyor... Yanlarindaki birimleri ile...
Verilen Ilaclarin adi onemlidir, "100mg" ne??? "Sari cizmeli Mehmet Aga" |
|
![]() |
|
*canımkızım* ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Tem 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı *canımkızım*
Merbaba kadir bey ,ben fransada yasiyorum. Kizim 5.5 yasinda
surekli bi karin agrisi var.ayda bi iki kere agrir dr goturdugumde okuldan virus kapiyor dedi Surekli agridigi icin huzursuzdum kac kez tahlil istediysem gerek duymadi.kadir bey kizim gecen hafta yine hastalandi dr goturdum bronsit dedi.ilaclar verdi. OROKEN ENFANTS 100 mg /5ml (antibiyotik TUSSIDANE 1.5 mg # BÈTAMÈTHASONE 0.05 % # pivalone 1% Bunlari kullandik .5 gun yine siddetli bi karin agrisi oldu dr goturduk kan ve idrar tahlili istedim sonuclari soyle
Düzenleyen *canımkızım* - 04 Ara 2014 Saat 15:25 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı *canımkızım*
Hematies 5 140 000 mm3# hemoglobine 13.3 g/dL # Hèmatocrite 40.0 %
Leucocytes (lokasit) 21 800 mm3 # Neutrophiles(nötrofiller) 8 763,6 mm3 Eosinophilles 196.2 mm3 # basophiles(bazofiller) 65.4 mm3 # Lymphocytes (lenfositler) 10 464.0 mm3 # monocytles (monositler) 2 310.8 mm3 plaquettes 457 000 mm3 uree 0.47 g/L Technique cinrtique uv 7.83 mmol/L Dr bey bunlar kan tahlileri ,ben arkadasimin hesabindan yaziyorum.fransizcayi pek bilmediğim icin fransizca yazdim ozur dilerim.burada dr bize dedigi kan degerleri cok yuksek ve troidi az calisiyomus cok korkuyorum diger sayfalarida birazdan yazicam cok tesekkur ederim Düzenleyen *canımkızım* - 04 Ara 2014 Saat 15:25 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı *canımkızım*
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı *canımkızım*
dr bey, umarım sayfalar görülebiliyordur....
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı *canımkızım*
Hormonologie
TSH ULTRA SENSIBLE 6.20 UI/ML IDRAR TAHLILINDE HEMATIES PAR ML 32 600 BUNLAR NORMAL DEGERLERIN USTUNDE CIKMIS.COK TESEKKUR EDERİM |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119917 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
TSH biraz yuksek,
Idrarda bol, Eritrosit gorulmus, tekrar yaptirin. Doktoru ne demis?? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|