Limonata tarifi |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
KUZEY&MİRA
Altın Üye Melek Anne :) Kayıt Tarihi: 26 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2589 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KUZEY&MİRA
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 25 Mar 2012 Saat 22:33 |
Kizlar bana ev yapimi limonata tarifi lazim..nette cok var ama ben
Ozellikle sizin yaptiginiz ve memnun kaldiginiz tarifi denemek istiyorum |
|
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
|
|
Şehnaz
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 7998 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Canım ben yaptım memnunda kalmıştım. Şimdi bir adet limonun kabuğunu rendeliyorsun sonra onu kafana göre koyacağın şekerle ovuyorsun bayağı bir ov sonra rendelediğin limonuda sıkarak , şekerle ovduğun limon kabuklarınıda katarak bir sürahiye koy ve üzerine tadına bakarak su koy.
eğer kabukların ağza gelmesini istemiyorsan bir tülbente koyup suyun içinde öyle atıp tadını verdikten sonra onu çıkartabilirsinde.
|
|
|
|
ikikuzum
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12 Ara 2009 Konum: isvicre Durum: Aktif Değil Puanlar: 908 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ay sehnaz abla okurken agzim sulandi ha
|
|
pamuk kizim 02.07.2007
kücük tosbam 26.11.2008 |
|
KUZEY&MİRA
Altın Üye Melek Anne :) Kayıt Tarihi: 26 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2589 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KUZEY&MİRA
|
Sehnaz abla bundan kaç kişilik çıkar ben 25 30 kişilik yapıcam
|
|
|
|
Kevser
Moderatör Mersin benden sorulur:))))) Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 7222 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Zübeyde, sana tarif yazmaya gelmedim
İmzandaki fotoya bittiiimmm demek için geldim Maşallah sübhanallah, çookkk tatlılar bu melekler yaaa |
|
KUZEY&MİRA
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KUZEY&MİRA
|
Kevserimmm sağol..Seninkilerde öyledidir eminim..
bunlar yaşama sebebi kızzz... alakasız bıyer ama Kuzuşin bu gün kaşı yarıldı teyzesiii iki dikiş atıldı uyku tutmuyo beni bu gece |
|
|
|
y_bal
Altın Üye Kayıt Tarihi: 11 Tem 2008 Konum: kuzusuna hasret Durum: Aktif Değil Puanlar: 2663 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
büyük geçmiş olsun canım ..Allah meleklerimizi korusun
bu arada limonata tarifi buldunmu ?? yazları yaparım ben sık sık yazayım işine yarar belki ..
yaklaşık 10 tane limonu alıyosun kabuklarını incecik soyuyosun küçük bi tencereye alıyosun bi çay bardağı şeker ve bi su bardağı suyla bu kabuklar sarı rengini verene kadar kaynatıyosun .. 10 dk yeterli oluyo zaten .. sonra süzüyosun diğer limonları sürahiye sıkıyosun ılıyınca süzdüğünüde ekliyosun sonra ağız tadına göre su ve şekerle limonata kıvamına getiriyosun .. 10 limon dememin sebebi 25 - 30 demişsin ya o yüzden ben 3 taneden yapardım iyi çıkardı 10 tane yeter sanada galiba :) tekrar geçmiş olsun gülüm ..
|
|
Şehnaz
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 7998 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
canım benim tariften bir su bardağı çıkıyor sen ona göre istersen iki tane limon kabuğunu şekerle ov, iki limon sık şeker miktarını çok koyarsan ona görede çoğaltırsın suyunu ve istediğin ölçüde olur.
|
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|