|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |
nilay ![]() Pırlanta Üye ![]() "Maviboncuk'un Annesi..." Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 10210 |
![]() |
hülya hanım gönülden tebrik ederim ,inşallah devamı içinde sizi buradan kutlayacağız.....
|
|
![]() |
|
erkinu ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nis 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 376 |
![]() |
Önlerinde kamera ya da ellerinde kalem olup bunu bir sürü saçma sapan amaç uğruna kullananlarla kendisini düşünmeyerek annelere, bebeklere yardımcı olmak için uğraşanlar arasındaki farka ve güzel kalpliliğe verilen bir ödüldür bu. Gönülden tebrik ediyorum. Sevgilerimle,
Erkin ÜLTANIR
|
|
twitter.com/#!/EUltanir1903
|
|
![]() |
|
Hülya Yıldırım ![]() Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Oca 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 83 |
![]() |
Sevgili "anneoluncaanladim.com" ailesinin biricik üyeleri;
İlginize, desteğinize, duyarlılığınıza ne kadar teşekkür etsem azdır...
İnsanın seçtiği, inandığı yolda iç sesini dinleyerek yürürken yalnız olmadığını bilmesi; emeklerin, paylaşımların boşa çıkmadığını görmesi; kocaman bir ebeveynler ailesi olarak yaydığımız bu enerjinin gitgide çoğalması, bana doğru yolda olduğumu, olduğumuzu söylüyor...
Ortada bir başarı varsa, bu hepimizindir; Cuma günü ödülümü, bütün anneoluncaanladim.com'cular adına, bebeklerimiz-çocuklarımız adına alacağım...
Sevgilerimle...
Hülya Yıldırım
|
|
![]() |
|
medid ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 May 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() |
Tebrik ederim Hülya Hanım. Bu ödül sahiden de sizin hakkınız. Başarılarınızın devamını diliyorum.
![]() |
|
![]() |
|
miss hugolina ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007 Konum: kendi halinde:) Durum: Aktif Değil Puanlar: 9109 |
![]() |
Kategori: Bayanlara
18 yıllık gazeteci, 5 yıllık anne, �Anne Olunca Anladım� adlı projenin yaratıcısı ve yöneticisi Hülya Yıldırım; anne ve bebek sağlığı konularında Türk toplumunu aydınlatan yazıları nedeniyle, tüm anneler adına annesutu.org tarafından, bu yıl ilk kez dağıtılacak olan �Lider Anne 2007� ödülüne layık görüldü. anneoluncaanladim.com ile sadece 4 ay içinde 63 ülkede 40 bin kişiye ulaşan, 2005 yılı Kasım ayından beri Akşam Gazetesi Cumartesi Eki�ndeki �Anne Olunca Anladım� adlı sayfayı hazırlayan ve aynı adla TV programı yapan Hülya Yıldırım�a, �Lider Anne 2007� ödülü, 25 Mayıs 2007 tarihinde Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi�nde gerçekleştirilecek olan �Bebekler Güvende� etkinliği kapsamında takdim edilecek. �Bebekler Güvende Semineri ve Lider Anne 2007 Ödül Töreni�ni programında yer alacak etkinlikler sırasıyla şöyle gerçekleşecek: - Bebek nasıl beslenmeli, anne sütü arttırılabilir mi? - Prof. Dr. Sırrı Bektaş - Anneler ve dadılar için bebek ilkyardımı - Dr. Dilek Tiryaki - �Lider Anne 2007� plaket dağıtım töreni - Ninni konseri - Melda Duygulu |
|
![]() |
|
fatoş ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 16089 |
![]() |
Çok sevindim, Hülya Hanım fazlası ile hak etti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
miss hugolina ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007 Konum: kendi halinde:) Durum: Aktif Değil Puanlar: 9109 |
![]() |
Evet bencede.Kesinlikle hakediyor
![]() ![]() |
|
![]() |
|
yagmurerim ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eki 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 1916 |
![]() |
çok sevindim hülya hanımın hakkıydı zaten tebrikler
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|