Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - lenf sismesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumlenf sismesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cemre12 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 178
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cemre12 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: lenf sismesi
    Gönderim Zamanı: 14 Oca 2017 Saat 14:54
Hocam merhabalar. Kizim 4 yas 9 aylik.
Dogdugundan beri sizin tedavi sekillerinizi uyguladim.
Surekli enfeksiyon gecirdigu icin geniz eti horlama bademcik surekli burun akintisi her sey var.grip tedavisi disinda bir sey uygulamadim simdiye kadar.
Bugun uyandiginda kulak altinda lenfleri sisti ve agriyordu burnu tikali hafif de atesliydi.
Kabakulak tan da suphelendigim icin kbb uzmanina gittik.
Tabiki geniz eti bademcik ameliyati ve tüp onerdi.hem de acil dedi.
Kulak zarinda cokme baslamis geri donusumsuz isitme kaybi olabilir dedi.
Tabiki artik bu sahtekarligi ogrendik moralimizi de bozmadik da.
Bu cocugun bu kulak sivisi geniz eti duzelecekmi duyma sorunu gercekten hafif oluyor daha once de yazmistim size.
Beni sadece telaslandiran duyma kaybi.cunku hasta olsa da olmasa da burnu hep akar tikanir genizden konusur horlar. Bunu cozmek icin yapabilecegimiz bir sey var mi ya da ne zaman bunu sorun olarak kabul edelim.kreste 3. Yili. Tesekkurler hocam
Bir de bu lenf sisligi icin augmentin ES 600 yazdirdim ne kadar kullanmaliyim. 20 kg cocuk. 

Düzenleyen cemre12 - 14 Oca 2017 Saat 16:52
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118655
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2017 Saat 19:49
Her Gripte az bucuk; "isitme kaybi" olur ve TAMAMi sonra geri doner..
Eski mailleri okuyun cok anlattim..
Lenf bezleri icin; Antibiyotik KULLANILMAZ!!!!!
20 kilo altina; Augmentin ES,  KULLANILMAZ !!!!
Yukarı Dön
cemre12 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 178
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cemre12 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2017 Saat 18:01
Ah hocam okumaz olur muyum artik cevremdekiler bana soruyorlar cocuk hastaliklarini:)
Dunku kbb ci kulak zarinda cökme baslamis ileriki hayatinda %30 az duyar geniz eti ve bademcikleri o yuzden acilen alinmasi gerek dedi. Kamerayla bakti yuz ve agiz yapisi yuzunden bu sorundan kurtulamazsiniz dedi. Ne kadar her seyi okusak da. Dr boyle soyleyince size sorma ihtiyaci duyuyorum.
Hacettepe mezunu bu kbb ci. Kime guvenecegiz neden bir suru ultrason tahlil istiyor.bir de acil istedi kan tahlilleri il disinda yapiliyormus bir de.biz sadece kabakulak mi diye sormak icin gittik.neler soyledi iyi ki siz varsiniz.:(

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118655
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2017 Saat 20:08
   " Tamamen duygusal" !!!!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.