Lenf nodu şişmesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Bahar44
Üye Kayıt Tarihi: 07 Ara 2024 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 07 Ara 2024 Saat 08:22 |
Merhaba hocam
Benim oğlum 8 yaşında 4 ay önce şiddetli bir bademcik iltihabı geçirdi tedavi ettikten 15 gün sonra boyunu iki tarafta yumurta kadar şişti doktora götürdüm lenf nodu iltihaplmış dedi antibiyotik verdi 1 ay sonra şişmesi hala mevcut ama önceki kadar değil elime dokununca hareket ediyor ama içim rahatlanmadi tekrar götürdüm doktora kan tahlili ve ultrason istedi kan tahlili normal çıktı usg ise boyunda her iki tarafta 27×10mm reaktif lenf nodleri mevcut doktor 2 ay sonra kontrol yapmamızı söyledi ayrıca burnunu hep kapalı rint alerjisi var ve yaklaşık üç ayda bir bademcik enfeksiyonu geçiyor Siz ne düşünüyorsunuz bu durumda? 4 ay oldu şişlik geçmiyor çok korkuyorum lenfoma yada lösemi olabilirim? Doktor 2 cm geçen lenf nodleri tehlikeli olabilir demiş.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117992 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
"kan tahlili normal çıktı "
Kime göre normal!! Şu tahlili bana da gönderin. " 2 cm geçen lenf nodleri tehlikeli olabilir demiş. " Der!! Siz de bunu yediniz.... " rint alerjisi var ve yaklaşık üç ayda bir bademcik enfeksiyonu geçiyor" Bu 8 sene boyunca, çocuğunuza hiç "GRİP" tanısı kondu mu???
|
|
Bahar44
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
Bahar44
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam Crp 0.4
Sedim 1 saat 4 çıktı devlet hastanesinde doktoru öyle söyledi 8 sene boyunca değil okulda başladığından beri bu durum grip oluyor ama aynı zamanda bademciklerim şişiyor hatta nezle olunca hemen hemen bademciklere etkiliyor
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|