|
lenf bezleri ve TR doktorları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Kas 2023 Saat 15:50 |
||
hocam merhabalar,
4 yaşında oğlum var 18 kilo yaklaşık 104 cm boyunda hocam oğlumun boynunda ve kulak arkasında lenf bezleri mevcut. boyunda olanları size daha önce sorugumda sorun yok demiştiniz. fakat bugün türkiye youtube kanalında bir doktor kulak arkasında ki lenf nodları ile ilgili şunu demiş, "kulak arkası ve köprücük kemiği üzerindeki her lenf nodu patolojiktir" açıkçası böyle bir açıklama kafamı karıştırdı hocam, benim oğlumunda aşağıda paylaştığım şekilde işaretlemiş olduğum yerlerde lenf bezleri ufakta olsa sert şekilde ele geliyor. bunlar tehlikeli olabilir mi ? veya tehlikeli bir hastalıkta buradaki lenfler ele gelir mi ? |
|||
![]() |
|||
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ek olarak fotoğraf bizeait değil internetten bıularak işaretledim hocam, biliyorum belki bu soruyu sorduğum için kızacaksnz fakat bazı kendini bilmez tr doktoraları aaklımıza bu kurtları sokuyor.
|
|||
![]() |
|||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Evet!! Turk doktorlarini ciddiye almayin.
Butun dertleri; halki korkutup, doktorlara gitmenizi saglamak! Sanki hergun Lenfoma goruyorlar! Son 35 senede bir tane bile hastamda gorulmedi.
|
|||
![]() |
|||
||
Evet hocam gerçekten öyle, yani açıkçası insanı düşündürüyorlar.
Peki hocam önceki cevabınızda tam anlayamadım özür dilerim, Bu yukarısa paylaştığım noktalarda çocuklarda bu lenf bezlerinin küçük ama sert el ile hissedilmesi normal bir durum mudur ?
|
|||
![]() |
|||
||
Yani bu paylaştığım lenfler tehlilekesiz midir hocam ? Önceki yorumunuzdan anlayamadım afedersiniz
Düzenleyen Ercan52 - 28 Kas 2023 Saat 18:56 |
|||
![]() |
|||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
||
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Kas 2023 Saat 19:04 |
|||
![]() |
|||
||
Bizim kulak arkasındakide tek ama sert hocam oynamıyor fakat küçük o yüzden sormak istemiştim.
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
||
"TEK" olanlarin hicbir kiymeti yoktur!!
Kizamikcik ta olan Lenf bezi'de, kulak arkasinda, tek ve sert sekildedir. Turk doktorlarini ciddiye almayin.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|