|
Lenf Bezi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Asudesima ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Saat 52 Dakika önce Saat 00:28 |
https://hizliresim.com/76pc5or
Hocam resmi tam yerini anlatabilmek için koydum. Beyazla işaretlediğim bölüm. 11 yaşında kızımın burasında bir şişlik farkettim, dışardan gözükmüyor, elimle tutunca kayıyor gibi hissediyorum, sert bir yumru değil yani. Lenf bezlerinin ayrımını iyi biliyorum sizden okuduğum kadarı ile fakat babamı lenfomadan kaybettiğimiz için bu konu da çok çok hassasım ve çok endişeliyim. Usg çektirmeli miyim? Lenfoma burada olur mu?
|
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119550 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
O "resim" hicbir sey ifade etmiyor.
Ilgili yazilarimi bir daha okuyun.
|
|
![]() |
|
Asudesima ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam tek bir tane ve evet oynuyor. Normalde hep boynun yan tarafında olurdu. Bu sefer farklı bir yerde olunca endişelendim açıkçası. Otururken ve yan yattığında elime geliyor ama sırt üstü yattığında bulamıyorum hocam değişik. Sizden gelecek bir mesaj da içimi rahatlatır diye size yazdım. 🥹
Düzenleyen Asudesima - 15 Saat 39 Dakika önce Saat 02:41 |
|
Asudesima
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|