|
Lenf bezi şişmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||||||||||||||||||||||
MiranKaran ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: Dün Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MiranKaran
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 03:59 |
||||||||||||||||||||||
Merhaba hocam mayıs 2019 doğumlu bir oğlum var. Geçtiğimiz hafta boynunda büyük bir şişlik gark ettim. servikal zincirde sağda büyüğü level 2'de 20x10 mm boyutta, solda büyüğü 24x13 mm boyutta yağlı hilusu seçilen kalın korteksli konglomere görünümde lenf nodları mevcuttur diye bir rapor yazdılar. Biz kbb hematolog ve çocuk enfeksiyon hastalıklarına sevk ettiler. Kbb antibiyotik sonrası kontrol verdi ama bi hematolog görsün dedi. Gittik enfeksiyonda bir şey çıkmadı bu sırada antibiyotik tedavisi devam ediyor. 1 hafta oldu hala bir düzelme yok ve yeni yeni lenfler şişiyor gibi 🥹 Akciğer röntgeni çekildi akciğerlerde bir genişleme var BT çekilsin ilaçlı dedi. Onuda mecburen çektirdik. Raporlanmadı henüz. Çocuk enfeksiyon hastalıkları ile görüştüm ebv ve cmv pozitif çıktı. Bu tabloda ne düşünüyorsunuz. Ben çok endişeliyim çok korkuyorum. 2 aylık bebeğim var 😭 Teşekkürler
Düzenleyen MiranKaran - Dün Saat 07:56 |
|||||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MiranKaran
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||||||||||
Bu sırada periferik yaymada bakıldı temiz dendi.
|
|||||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
||||||||||||||||||||||
Dolandirildiniz ve dolandirilmaya da devam ediyorsunuz.
Hic mi yazilarimi okumadiniz?? Hicbir sey yapmayin, harcadiginiz paralarin da ustune soguk su icin. NIYE isin basinda yazmadiniz ki??
|
|||||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MiranKaran
||||||||||||||||||||||
Ama hiçbir belirtimiz yok 24 ocakta ateşli hastalık geçirdi. Şubat ayı boyuncada bi burun tıkanıklığı hafif ara ara öksürük vardı. Başka hsla bile bir semptom yok. Beni çok korkutuyorlar. Hasta olsaydı ateşi olurdu vs deniyor.
|
|||||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MiranKaran
||||||||||||||||||||||
Yazdığım cevap karışmış hocam 31 çıkan ebv testinin sonucu. 19 olan hidroksi d vitamini.Cmv igm 3 çıkan hocam 🥹
|
|||||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
||||||||||||||||||||||
1- IgG; gecirilmis ve bagisiklik kazanilmis durumu gosterir!! Kotu bir sey degildir.
2- Turk doktorlarinin, EBV'nin yaptigi Enfeksiyoz Mononukleoz hastaligi ile ilgili en ufak bir dogru bilgileri yoktur! En fazla Lenf bezlerinin olusmasi bu hastalikta olur. Tedavisi yoktur, kendiliginden iyilesir. 3- D vitamini anormal dusuk!! HEMEN, bir ay ara ile toplam 2 ampul Dvit3 kirip, icin. Temmuz ayinda tekrar olcturup, bana yazin yeterli gelmeyebilir. |
|||||||||||||||||||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|