Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Plastik ve Estetik Cerrah Prof. Dr. Ahmet Karacalar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - lazer epilasyon hk.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumlazer epilasyon hk.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ascioglu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 58
Mesajın Direkt Linki Konu: lazer epilasyon hk.
    Gönderim Zamanı: 11 Mar 2009 Saat 13:41
Merhabalar

Benim yüzümde aşırı tüylenme olduğundan lazer epilasyon merkezine giderek sorunumu çözdüm.Şimdi koltuk altım için başlamayı düşünüyorum ama etrafımda bununla ilgili çok yorum yapanlar oluyor.Örneğin koltuk altında ter bezlerinin olduğu ve lazer ışınının zararının olabileği gibi.Bu konuda sizin fikirlerinize ihtiyacım var.
Teşekkür ederim....
Yukarı Dön
ahmet karacalar Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 93
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2009 Saat 21:40
Merhaba:

Lazerin deride lekelenmeler ya da tahriş gibi istenmeyen yan etkileri var. Ancak koltukaltı için bu sorunlar daha az önemli, üstelik geçici.  Ter bezlerini epilasyon lazerinin etkilemesi mümkün değil. Hoşcakalın.
Prof.Dr.Ahmet Karacalar
Yukarı Dön
ascioglu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 58
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2009 Saat 13:45

Ben yüzüm için gittim.Gitiğim yer konusunda çok iyi olan bir merkezdi herhangi bir leke yada olumsuz hiçbirşey kalmadı.Hatta epilasyondan önce  cildim o tüyleri sürekli aldırmaktan kötü duruma gelmişti.(tüylerin çıkış aşamasında sivilce gibi oluyodu)Ama şuan daha canlı ve pürüzsüz oldu.

Ter bezlerine herhangi bir zararının olmamasına çok sevindim.Bilgileriniz için çok teşekkür ederim....

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.