Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Laringomalazi ve Peditus surup onerisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumLaringomalazi ve Peditus surup onerisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Hilmenzeki Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Hilmenzeki Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Laringomalazi ve Peditus surup onerisi
    Gönderim Zamanı: 02 Oca 2018 Saat 01:14
Hocam iyi gunler ..37 gunluk bebegim suanda ve ilk 1 hafta hicbir sikintisi yokken birden hirilti basladi.4 doktor gordu kizimi ama anlamadilar biri burnu tikali serum fiz.kullan dedi kullandik gecmedi .birisi laringomalazi var dedi .bir hayir yok dedi xlear verdi bir hafta kullandik ve hic etki etmedi aksine onu kullandiktan sonra kizimin salyasi olmaya basladi ..onu biraktik serum fiz. Devam ediyoruz. Ama hic bir etki yok hala ayni ..bazen duduk calar gibi ses cikariyo .burunla bogaz arasinda sanki hiriltisi ...ve en sonunda bi doktor Peditus verdi ama almadim sormak istedim siz..lutfen bize bi care olun neyapacaz kizim cok giriltili ..burnunu serum fiz.damlatiyoruz aspirator ile cekiyoz hic bisy gelmiyo cok az mukus geliyo ve burun delikleri tertemiz acik hep ...cok korkuyorum sanki nefes alaniyoda uykudan uyaniyo bisy olcak saniyorum..luften cevaplar misniz?Allah a emanet olun..
< ="text" id="hexColValue" value="" size="10" style="cursor: default">
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117387
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2018 Saat 04:00
37 gunluk bir bebege; Peditus HA!!!!  
Ne diyeyim..... Cahilligin cesareti... Sakin ha, ilerde de; hicbir sebep ile Peditus kullanmayin.

1- Larengeal malazi oldugunda,  nefes alirken, ara ara oter gibi ses cikar, hicbir onemi yoktur, zamanla
kendiliginden gecer,  SAKIN BUNUN ICIN ILAC KULLANMAYIN...
2- 1. Hafta'dan sonra baslayan, hiriltilar; VIRAL enfeksiyonlara baglidir. Boyle bir durum oldugunda,
hirilti yaninda; ATES, burundan; once su gibi, sonra beyaz biterkende; Bally gibi akinti gelir.
Mutlaka oksuruk olur. 
3- Tek basina olan hiriltilar, (bebek henuz burun karistirmasini bilmedigi icin) sumuk birikmesi
(kurumasi) ile olur. Her gun yikatin, banyo esnasinda bu sumukler atilir. 

Korkulacak bir sey yok.... YETER KI, TURK DOKTORLARININ GAZINA GELMEYIN!!! 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.