Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - larenjit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumlarenjit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ULASKARABACAK Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 85
Mesajın Direkt Linki Konu: larenjit
    Gönderim Zamanı: 23 May 2013 Saat 16:58
merhaba hocam 2.5 yaşında oğlum birkaç gündür öksüyordu dünden beri çok fazlalaştı yankılı öksürmeye başladı gece uyuyamadı ateşi yok bugün yakın bir polikinliğe götürdüm soğuk buhar verdiler 3 gün buhar verelim gelin dediler ve klaromin.acticed,dolven,ve 1 tane prednol iğne verdi 4 gündür ballı limon cold miks vics veriyordum ilaçlar ve buhar için ne yapalım yardımınızı bekliyorum ilaçları henüz kullanmadık
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118331
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2013 Saat 19:27
40 senelik meslek hayatimda hicbir hastama boyle "soytariliklar" uygulamadim... Sakin o ilaclari kullanmayin, esas o zaman cocugunuz daha beter bir duruma gelecek. O hastanenin bir daha semtine bile ugramayin. Cocugunuz; Grip geciriyor ve yapilan kortizon(Prednol) igne ile vucudun bagisikligini baskiladiginiz icin, hadise biraz daha agirlasacak ve uzayacak..
Sadece; BURNU TIKANDIGINDA, 10'ar damla Serum Fiz(Gifrer, Tonimer gibi) damlatin. Yeterli olmazsa; 3 gun;Iliadin ped. burun damlasi;gunde2x2'ser damla damlatin.
Oksurdugunde: Limonlu bal verin.Aksamlarida basucuna 2 damla ColdMix damlatin. Eski yazilari muhakkak okuyun. Baska bir sey yapmayin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.