Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
küçük kanaryam
Elmas Üye
minik mercimeğim yaramaz oğlum :)
Kayıt Tarihi: 24 May 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9404
|
Gönderim Zamanı: 06 Kas 2009 Saat 10:30 |
ellerine sağlık nesibe
|
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
|
|
Elif Hansa
Elmas Üye
Hansa ve Tevhid'in Annesi
Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2008
Konum: SılayaHasret :(
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8182
|
Gönderim Zamanı: 06 Kas 2009 Saat 10:46 |
Tubay, Munevver, Kevser Sibel
Gelin size de yapayım,
|
|
|
miss hugolina
Pırlanta Üye
Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007
Konum: kendi halinde:)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9455
|
Gönderim Zamanı: 20 Kas 2009 Saat 15:04 |
Ellerine sağlık canım,sarma işini hiç beceremiyorum ya ya çok pişiyor yada çiğ kalıyorrr.
|
|
Elif Hansa
Elmas Üye
Hansa ve Tevhid'in Annesi
Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2008
Konum: SılayaHasret :(
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8182
|
Gönderim Zamanı: 20 Kas 2009 Saat 17:13 |
Sağol canım. Lahanayı ben de ilk denemiştim o zaman ama iyi olduydu. Bir iki kere yaprak sarmam oldu ama sonucu söylemeyeyim, acemiydik o zamanlar
|
|
|
yasemin
Kıdemli Moderatör
Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007
Konum: zehraninvillasi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 107177
|
Gönderim Zamanı: 06 Ara 2009 Saat 21:20 |
baska baslik acmaya gerek kalmasin diye buraya ekledim
|
|
|
Esra
Altın Üye
Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2009
Konum: Ankara
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4224
|
Gönderim Zamanı: 06 Ara 2009 Saat 23:14 |
ohhhh olsada yesem valla..karnımda acıktı...yaseminnn.... gönder ordan bi tabak...
ellerine sağlık
|
BİN SENE OKUSAM...NE BİLİYORSUN DİYE SORSALAR..SADECE....HADDİMİ...DERİM..!!!!
|
|
Esra
Altın Üye
Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2009
Konum: Ankara
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4224
|
Gönderim Zamanı: 06 Ara 2009 Saat 23:16 |
Elif Hansa Yazdı:
Yarım kilo dolmalık pirinç
1 orta boy lahana
3 domates
Yarım demetten az maydanoz, taze nane ve yeşil soğan
Baharat
1 diş sarımsak
Tuz / yağ
1 orta boy soğan
yarım kaşık biber salçası
Yarım limon
Lahanaları haşlayın. Büyük bir yüzgeçe haşladığınız lahanaları çıkarın, süzülsün. Pirinci yıkayın ve suyunu süzdürmeye bırakın. Bir yandan da domateslerin kabuklarını soyarak küçük küçük doğrayın. Yeşillikleri de yıkayıp doğradıktan sonra soğanı da doğrayın. Limonun suyunu, yağı, tuzu, salçayı, baharatları ve ince doğranmış sarımsakları da ekleyip karıştırın. Tencerenin altına küçük lahanalardan koyun. Sardıklarınızı tencereye dizin. Bittikten sonra üzerine bir tabak kapatın ve tabağı yarılayacak şekilde su koyun. Tencerenin kapağını kapatın ve kısık ateşte pişirin...
Hazır hatırlamışken ekleyeyim dedim, sağol yasmin hatırlattığın için. Sürekli aklımda ama bir oturup bir kalkıyorum |
ellerine sağlık nesibeciğim...çok güzel görünüyor...
|
BİN SENE OKUSAM...NE BİLİYORSUN DİYE SORSALAR..SADECE....HADDİMİ...DERİM..!!!!
|
|
yasemin
Kıdemli Moderatör
Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007
Konum: zehraninvillasi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 107177
|
Gönderim Zamanı: 07 Ara 2009 Saat 09:17 |
tabak kalmadi acaip guzel olmustu ellerime saglik benim
|
|
|