Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kuzuma doğum günü hediyesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konukuzuma doğum günü hediyesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 5>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hande Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3307
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Tem 2008 Saat 12:21

Thumbs%20Upbizde de eğlence merkezi var....genelde naz'ın trek eğlencesi üzerindeki oyuncakları alıp yere atmak..ama 1 yaşında bir bebek için eğlence merkezi çok seçenekli ve oyalayacı olur diye düşünüyorum.

yaramaz toplarda süperThumbs%20Up
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Tem 2008 Saat 12:33
playskool eğlence merkezi bu olabilir

Yukarı Dön
oykunaz Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2376
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Tem 2008 Saat 12:34
bencede eglence merkezi şimdi internetten baktım bende alim kuzuşuma :))
Yukarı Dön
piar Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Selim ve Dilara`nin Güzel Annesi

Puanlar: 1671
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Tem 2008 Saat 12:35
Burcucum bu topik benimde çok işime yarayacakWinkBebeklerimiz arasında 2 hafta varmışSmileBende düşünüyordum doğum gününde ne alayım diye.Eğlence merkezi daha kullanışlı,daha cazip gelmişti.Sayende bende arkadaşların fikirlerinden yararlanabilicemSmileTeşekkürler ve şimdiden oğluşuna mutlu yıllarSmile
Yukarı Dön
haticeirmak Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 506
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Tem 2008 Saat 12:59

merhaba canlar, 3 hafta önce biz de 1. yaşını kutladık ardanın, ben playskool eğlence merkezi, sh....ore çılgın ksilofon, aktivite evi, eğlenceli çiflik bir tane de payboz aldım, bir de hediye olarak pi..an ın bowling seti geldi...

eğlence merkezinden çok memnunum ama daha az vakit geçtiği için şimdilik pil duryor ama gami nin dediği gibi çok pil gidebilir, 4 tane koskocaman pille çalışıyo, en kalitelisini aldım ama bakıcaz artık ne kadar dayandığına....eğlence merkezine bakarken çılgın toplara da bakmıştım ama o aktivite merkezi kadar çocuğun haşır neşir olup oyuna katılacağı kadar yok sadece toplar hava akımıyla hopluyo çocuk da bakyo olacaktı onu almadım ben.arda aktivite merkezini çok sevdi ama çalışırken biraz ses çıkarıyo, üstündekileri alıp atıyo tekrar yerlerine koyuyo , o parçalarla blok yapıo, eliyle sallayıp ses çıkarıyor...velhasıl iyi bir tercih.

arda ya daha evvel uazaktan kumandalı çok araba aldık ama daha anlamıyo pek birini kendi sürdü, alsı attı kırdı sonunda ben de diğerlerini kaldırdım şimdilik bir de anten meselesi var tabi tehlikeli olabilecek...

yapbozu biraz zorundan almışım sanırım ilgisini çok çekmedi, tavsiye etmem 1. yaşına gircekse.

bowling seti de çok iyi şimdilik sadece toplarını yuvarlaıyor ama ilersi için bence başarılı bir seçimWink

ben bu oyuncakları internetten sipariş vermiştim, çiftlik evi gözüme çok fonskyionel görünmüştü ama çok da değilmiş gelince pek beğenmedim, bia anne ve çocuk tavuk, bi anne ve çocuk inek ve bi annae ve çocuk domuz var onlar sesler çıakrıyor üzerlerine basınca ama o tip hayvan sesli şeyleriniz varsa almak gereksiz.

aktivite evi de 18m+ idi ben şimdiden alayım bulunsun istesim, abaküsü, yazı tahtası, saati, aynası ve iki kenrında 1 2 3 ve A B C diye gedikler var uygun şekli bulup yerine yerleştiriyor, bu da fena bir seçim değil bence....

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Tem 2008 Saat 13:02
bu arada sayfa yenilenmesin diye hemen gönderdim,

şimdiden mutlu yıllar bebişe, nice nice güzel doğum günleri geçirsin inşaallah hep birlikte...

bu arada ufak arabalar var çocuğun hem üzerine binip sürebileceği hem arkasından itebileceği , arkasında bagajı da var oyuncaklarını koyabileceği müzik vs olan....annemler 9 aylıkken hediye etmişelri arda ya ... oldukça kullandık hala da kullanırız , arabası yokda düşünün derim ben...bilmiyorum yürüyo mu yada emekliyo mu ama o da iyi bir seçim hem yürürken hem emeklerken çok kullanışlı
Yukarı Dön
Nilgün1 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 5896
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Tem 2008 Saat 13:05
Onun için,onun adına, bahçen var ise, 1 ağaç dik, toğrağına suya dayanıklı küçük bir kutu içine, bu anlamlı güne dair hislerini yaz ve sakla, o büyüdükçe onun ağacı olduğunu anlat, ilk okumayı çözdüğünde, ağacın toprağını kazmasını söyle,bakımı için havalandırsın ve seneler sonra bozulmadan kalabilirse yazdığın notu okusun. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Tem 2008 Saat 13:07
bu arada ksilofon da başarılıymış , arda onu da çok sevdi , bi de son bi haftadır eli alçıda olunca alçıyla vurunca daha iyi ses çıkardı notalara, toplarını sevdi ...onu da tavsiye edebilirim
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 5>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.