merhaba canlar, 3 hafta önce biz de 1. yaşını kutladık ardanın, ben playskool eğlence merkezi, sh....ore çılgın ksilofon, aktivite evi, eğlenceli çiflik bir tane de payboz aldım, bir de hediye olarak pi..an ın bowling seti geldi...
eğlence merkezinden çok memnunum ama daha az vakit geçtiği için şimdilik pil duryor ama gami nin dediği gibi çok pil gidebilir, 4 tane koskocaman pille çalışıyo, en kalitelisini aldım ama bakıcaz artık ne kadar dayandığına....eğlence merkezine bakarken çılgın toplara da bakmıştım ama o aktivite merkezi kadar çocuğun haşır neşir olup oyuna katılacağı kadar yok sadece toplar hava akımıyla hopluyo çocuk da bakyo olacaktı onu almadım ben.arda aktivite merkezini çok sevdi ama çalışırken biraz ses çıkarıyo, üstündekileri alıp atıyo tekrar yerlerine koyuyo , o parçalarla blok yapıo, eliyle sallayıp ses çıkarıyor...velhasıl iyi bir tercih.
arda ya daha evvel uazaktan kumandalı çok araba aldık ama daha anlamıyo pek birini kendi sürdü, alsı attı kırdı sonunda ben de diğerlerini kaldırdım şimdilik bir de anten meselesi var tabi tehlikeli olabilecek...
yapbozu biraz zorundan almışım sanırım ilgisini çok çekmedi, tavsiye etmem 1. yaşına gircekse.
bowling seti de çok iyi şimdilik sadece toplarını yuvarlaıyor ama ilersi için bence başarılı bir seçim

ben bu oyuncakları internetten sipariş vermiştim, çiftlik evi gözüme çok fonskyionel görünmüştü ama çok da değilmiş gelince pek beğenmedim, bia anne ve çocuk tavuk, bi anne ve çocuk inek ve bi annae ve çocuk domuz var onlar sesler çıakrıyor üzerlerine basınca ama o tip hayvan sesli şeyleriniz varsa almak gereksiz.
aktivite evi de 18m+ idi ben şimdiden alayım bulunsun istesim, abaküsü, yazı tahtası, saati, aynası ve iki kenrında 1 2 3 ve A B C diye gedikler var uygun şekli bulup yerine yerleştiriyor, bu da fena bir seçim değil bence....