Merhaba Özlem Hanım,
Kızım 13.ayını yeni doldurdu.Çok sinirli bir bebek.İstediği birşey olmayınca ağlamaktan morarıyor.Son 1 haftadır farklı bir taktik uyguluyor,eşim işe giderken arkasından ağlıyor,oda gitmek istiyor yada istediği ve gerçekleşmeyen birşey olunca ağzını açıp:(bazende parmak sokup)kusuyor,midesinde ne varsa...ÇOK yoruldum(çünkü zorla yemek yedirebiliyorum,çok iştahsız...saatlerce uğraşıyorum,bu şekilde emeklerim boşa gidiyor) ve sinirlenmeye başlıyorum artık...Yanlız kalmak istemiyor,sürekli başka insanların kendisiyle ilgilenmesini istiyor,çocuklardan ziyade büyük insanlarla ilgileniyor.Hergün parka götürüyorum,gezdiriyorum,ama yinede yetemiyorum.Bütün tatilleri kayınvalidemlerde geçiriyoruz,ev çok kalabalık oluyordu 30 kişi oluyor neredeyse evde,kucaktan kucağa geziyordu,çok şımartıyorlardı,evimize gelince çok zorluk çekiyor-uz.9 günlük bayram tatili var ve yine düzenimiz bozulmuş olarak evimize döneceğiz:( mesela orada yemek yedirirken daha çok zorlanıyorum,hemen onlara sığınıyor...Bu kadar şımartılması beni çok rahatsız ediyor.İlginin fazlasıda ilgisizlik kadar zarar getiriyor.Sizin fikrinize çok ihtiyacım var.Sosyal bir çocuk ne yapmam lazım sürekli birilerini bulamamki,yanlız başına da bişeyler yapabilmeyi nasıl öğreteceğim:(
nasıl davranmamız gerekiyor?
Şimdiden teşekkürler...
Düzenleyen sunacumen - 22 Eyl 2008 Saat 12:24