|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
b.tuana ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Nis 2014 Saat 21:11 |
DOKTORUM.KIZIM TAM 3 YAŞINDA 13 KG DÜN GECE 3-4 SAATLERİ ARASI KUSTU BU GÜN AKŞAM ÜSTÜ KUSTU AMA ATEŞİ YOK.KISA KISA ÖKSÜRÜK YAPINCA ARDINDAN KUSUYOR.NORMALDE SADECE HAPŞIRMASI VAR O DA ÇOK SIK DEĞİL.İŞTAHI YOK.İSHALİ YOK.NORMAL DURUMU 3 AYLIK DAN BU YANA KABIZ BİR ÇOCUK.SOĞUK ALGINLIĞI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜP İBURAMİN COLD İÇİRİYORDUM.
2 HAFTADIR HAFTANIN 3 GÜNÜ KENDİ SAĞLIK SORUNLARIMDAN DOLAYI KREŞE VERDİM.HOCAM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ NE YAPMALIYIM TAHLİL Mİ YAPTIRIP YAZSAM.RENGİDE SOLUK AMA PEK BİR HALSİZ ÇOCUK DEĞİL.CEVABINIZI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM TEŞEKKÜR EDERİM.
|
|
![]() |
|
b.tuana ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HOCAM DÜN GECE YAZIMIN ARDINDAN YARIM SAAT SONRA TEKRAR KUSTU ÇOK VE PÜSKÜRÜR TARZDA İDİ GECE ACİLE GÖTÜRDÜM KIZIMI.DR.HERHANGİ BİR ENFEKSİYON BELİRTİSİ OLMADIĞINI SÖYLEDİ.İDRAR TAHLİLİ VEREMEDİK AMA GAİTA TAHLİLSONUCU:ERİTROSİT,KAN,LÖKOSİT,MUKUS,PARAZİT GÖRÜLMEDİ.SADECE KAHVERENGİ VE KATI.
KAN TAHLİL SONUÇLARINDA İSE :RDW 17 MPV 4,48 NEU 58,1 LYM 2,88 BU ARAD WBC 8,5 HOCAM DR.BİRŞEYİ YOK DEDİ YOLLADI.KEDİ BAKIYORUZ EVDE TÜY DÖKÜM ZAMANI SANIRIM ACABA TÜY MÜ YUTTU BİLMEM ONDAN MI BÖYLE YOKSA NEDEN BİLEMEDİM.ATEŞİ YOK.İŞTAHI YOK.KAKASINI ÇOK SERT YAPIYOR.KASTENE GİBİ UZUN ZAMANDIR SORUNUMUZDUR ZATEN. TAVSİYE VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM HOCAM İYİ Kİ VARSINIZ.ALLAH RAZI OLSUN HAKKINIZI HELAL EDİN HOCAM.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120168 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geciriyor, VE MUHTEMELEN: Domuz Gribi geciriyor..
SAKIN; Ilac-Antibiyotik kullanmayin. Sadece kusma cok olursa; Emedur100 fitil; gunde: 2x1 kullanin(gerek oldugunda) Kedi ile, tuy ile bir alakasi YOK... iyilestiginde, istahi duzelmezse, Sipraktin : 1 hafta, gunde2x1 olcek verebilirsiniz.3 gun ara verip, sonucu yazin. |
|
![]() |
|
tamam hocam bu gün okudum yazınızı.çok sağolun dediklerinizi takib edip 3 gün sonra yazacağım.iyi ki varsınız ne söylesem az.Allah a varlığınızdan dolayı teşkkür edrim.
|
|
![]() |
|
Hocam merhaba.Yaşadığımız bazı sıkıntılarımdan dolayı zamanında dönemediğim için sizden çok çok özür dilerim.22 yaşında bir kızım daha var.Arkadaşı tarafından darp edildi.şikayet ve davasına düştük.Ben ise bir takım sağlık sorunları içerisindeyim.Acil bir tüm vücut sintigrafisi çekildi.Sonuçları yarın belli olacak.bunlardan ötürü geç döndüğüm için tekrar özür dilerim.
Bu arada da 3 yaşındaki kızım dün gece çok ateşlendi.Bugün doktora götüreceğim.Son durumu sizinle tekrar paylaşıp,sizin bilginizden faydalanmak isterim hocam.saygılarımı sunarım. Allah a emanet olun.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120168 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gecmis olsun...
|
|
![]() |
|
Hocam merhaba.3 yaşındaki kızım Tuana yı dr götürdük.Kulağı ağrıyordu,sık olmamakla beraber öksürüğü vardı.Dr.kulaklarında ve boğazında hafif enfeksiyon başlangıcı var dedi.Antibiyotiği ateşi düşmediği takdirde başlayın diyerek tembih etti.sadece ateş düşürücü ve soğuk algınlığı şurubu ile devam ediyoruz.birde burun için Rhinfant günde 4-5 2 şer fıs.
BESLENMESİ HAKKINDA KISA BİLGİ:Tuana 3 yaşında 13 kg.bu yaşına kadar hiç tencere yemeği yemedi.yediremiyorum kesinlikle.Makarna,pilav,yoğurt,köfte,kızarmış et yer bunların dışında fındık, ceviz, fıstık yer.Değişik sebze çorbaları içerdi,1 yıldır içmiyor. Bunların haricinde kızımın ayak altına henüz yayılmamakla beraber,ayak baş parmaklarının tepesinde yan kenarlarında,altında adeta su toplamışcasına kırmızı pıtırcıklar var.Çocuk acıyor diyerek zaman zaman ağlıyor.Hocam ne önerirsiniz. Size çok teşekkür ediyorum.
|
|
![]() |
|
Hocam bu arada kollarında da döküntüler var.En önemlisi bir şey yediğinde ağzım acıyor diyerek ağlıyor yavrum.sanki el ayak ağız send.na benziyor.ama hocam geçen sene bu hastalığı yaşamıştı.Bağışıklık kazanmaz mıydı.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|