|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sevcan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Tem 2017 Saat 03:11 |
Kadir hocam
Kizim dun gece 14 kez kustu.son kusmuklari koyu kahverengi idi.bugun yatana kadar hic kusmamisti.tam yatacagi zaman karnim agriyor dedi.uykuya dalinca yine kustu.aksam yedigi pirinc corbasini hic sindirememis midesi.ben sizi cok okudum.ishalle beraber olsa rota veya noro.bakteryel olsa da ilac gerekmiyor.ama benim korkum 2014te yine kahverengi kusma sonrasi endoskopide helikobaktet cikti.tedavi gordu.gecti.en son gecen sene haziranda gaitadan helikobakter antijeni baktirdim. Negatifti.acaba helikobakter mi yine diye korktum.3 yilda bir kez bile kusmamisti hocam.kusmuklarinda yediklerinin hicbirini sindirmedigini goruyorum 2 gundur.helikobakter mide kanseri yapiyormus cok korkuyorum.karnim agriyor diyor ama midesi mi agriyor cocuk bilemiyor.2 gun oncesine kadar yillardir midede hic sikayet yoktu.hersey yiyordu.ama helikobakter ciktigi yil da midesinde en ufak sikayeti yoktu.sonra bir baktik helikobakter nedeniyle hafifgastrit falan diyordu endoskopide. Uzun yazdim cok ozur dilerim.eger mide sorunu yasamis olmasaydik kusma icin sizi asla rahatsiz etmezdim.ben ne yapayim hocam. Gastroya gideyim mi acilen. Yoksa bu basit bi durum mu ki.cevabinizi dort gozle bekliyorum. |
|
![]() |
|
sevcan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kizimin ishali yok.az once yazmayi unutmusum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizin orda; HER kusana; "Endoskopi" yapiyorlarsa,
iyi yere dukkan acmislar demektir!! Bir cocuk; kustu diye hemen Endoskopi'ye alinmaz! Bir beklersiniz, 1-2 hafta devam ederse, o vakit yapilir! 1-2 gun takip edin... Kizinizin yasini yazmadiginiz icin, baska yorum yapamiyorum.. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir hocam
Kizim Haziran 2009 dogumlu. Pazartesi sabaha karsi kustu 18 kere.pazartesi gecesi sabaha kadar karin agrisi cekti ve yine kustu. Sali sabahi sulu kaka oldu 5 kere. Buna ishal denirse ishali cok kisa surdu.oglene gecmisti. Bugun carsamba.cok istahsiz.cok halsiz.dili bembeyaz.hicbirsey yemek istemiyor.agrisi ishali kusmasi yok.ama yemek verecek oldugumda midem bulaniyor diyor. Daha once yazdigim gibi helikobakter gecmisimiz olmasaydi bu kadar onemsemez sizi rahatsiz etmek istemezdim hocam. Zaten 22.5 kilo bir cocuk.cok guzel ve saglikli beslenmesine ragmen.2 gundur iyi yemeyince iyice sarsildi. Biraz daha bekleyeyim mi hocam bu sekilde. Tam ishal oldu diyebilsem sizin anlattiklariniza gore once kusma sonra ishal gecer gider diyecegim de.ishal o kadar kisa mi surer gastroenteritte bilemedim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siz o;" Helikobakter gecmisine" cidden inaniyormusunuz???
Kusma ne kadar etkili olursa, ishal de; o kadar hafif olur... Zira, mikroplarin cogu atilmis olur.. Hatta cok erken baslayan ve etkili olan kusmalarda, hic ishal olmaz.. Sakin bir daha da, Endoskopi filan yaptirmayin...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|