|
Kusma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Nis 2023 Saat 22:58 |
.
Düzenleyen saliç - 06 Nis 2023 Saat 00:44 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Akciger Rontgeni TEMIZ, zaten Bronsit'in Rontgen bulgusu da yoktur.
Turk doktorlari; ASLA Grip teshis etmezler. Ya astim derler, ya Bronsit, gecen seneden beri de her oksurene, Zaturre diyorlar! Boyle uzun oksurmeler sadece viruslarla olur, Eski cevaplari okuyun. SAKIN Turk doktorlarinin verdigi ilaclari kullanmayin.
|
|
![]() |
|
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ben gercekten inanamiyorum temiz olan rotgen icin neden bronsit diyolar bosuna o cihaza sokuyolar cocugu. Birde bukadar uzun suren oksurukler sadece vuruslerle olur dediniz. Yani uzerine surekli vurus aldigimi kastettiniz. Suan mesela oksuruk kirizinde cocuk sanki. Birde bahsettgim doktoru taniyormusunuz hocam onerirmisiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tanimiyorum.
Evet, bir tek virus enfeksiyonlari ve bir de Verem uzun surer. BCG asili cocuklarda olmaz. Zaturre; 10 gunluk hastaliktir. 10 gunun sonunda, ya hasta yoktur, ya da hastalik yoktur!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|