|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
canözüm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kas 2017 Saat 15:32 |
Öncelikle hocam hoşgeldiniz Hocam oğlum 5 yaşında anaokuluna başladı bu yıl, başladığından beri hasta sizden öğrendiğim için bu senenin hastalıklı geçeceğini dr götürmedim sadece grip için söylediklerinizi yaptım iki ayı öylece geçirdik ancak her sabah okula gitmeden kusuyor ve sadece balgam kusuyo sonrasında başka şikayet yok ve bu bir aydır böyle artık bugün son çare dr a götürmek için randevu almıştım ama sayfaya baktım geldiğinizi görünce vazgeçtim gitmedim size danışayım gidin derseniz yarın gideyim. Burnu iki ay oldu hep kapalı (serum fiz bal limon yapıyorm düzenli) ve bir aydır neredeyse her sabah balgam kusuyo 😔
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gece yuttugu balgamlari cikariyor, onemli bir sey degil..
Gripli devre gecince duzelecek.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|