|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
frezya ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şub 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Oca 2016 Saat 01:27 |
Merhabalar hocam,
Dün sabah 2 ay bir haftalık bebeğime aşılarını yaptırdım, akşam 22 sıralarında tavsiye üzerine 1 çay kaşığı calpol verdik, kızımın miğdesi bulandı ve kustu eşin kusarken hemen yan çevirdi, buna rağmen bebeğimizin nefesi düzene girmedi, öyle olunca ben kucağıma alıp teskin etmeye çalıştım fakat düzelmedi yine, baktık ki ağzında tükürük birikti, ben kaptığım gibi hanımı hemşire kendisi dr olan komşumuza koştum, kapıyı hemşire eşi açtı hemen kızımı aldı ve dili arkaya kaçmış dedi, elini ağzına soktu bebeğim ağlamaya başladı, hemen dr olan komşumuz da yetişti, ciğerlerini dinledi, temiz sıkıntı yok dedi, bebek de düzeldi bu arada...Bu süre zarfında bebeğimizde morarma, kendinden geçme, göz kayması vs olmadı, sürekli nefesini düzeltme çabasındaydı. Sayın hocam; 1) Neyi yanlış yaptık da çocuğu bu hale getirdik, bebeğimize olan neydi? 2) Komşumuz çocuk dr u arkadasını aradı dr acillik bir durum yok ama akciğer grafisi cektirsinler ertesi gün isterlerse dedi sanırım ciğerlere kaçan bir madde varsa antibiyotik kullanmak gerekiyormuş. Akciğer grafisi çektirelim mi? Gerekli midir gerçekten hocam? Şimdiden cok tesekkür ediyoruz. Not: Bebek sadece anne sütü alıyor |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118637 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Atesi oldumu ki, cocuga Calpol veriyorsunuz??? O tavsiyede bulunan hangi aptal ise; ona bir sorun bakalim; Asi olan 100 cocuktan, 5'inde ates olmasin diye, 95 cocuga bosuna ilac vermenin mantigi ne imis! Bu ne bicim bir beyin yapisidir ki, her asi olana; ilac verirler. Bunlar resmen, geri zekali insanlar. 2- Dil geriye filan KACMADI... Poposundan uyduruyor. Dil ancak, suuru kapali sahista geri kacar. Olan hadise; Ilaci genzine kacirdiniz, cocuk oksurerek basinin caresine bakti. Yaptiginiz yanlis: Bir sersemin sacmaligina kanip, ilac vermeniz. 3- Kesinlikle akciger filmi filan gerekmiyor, Allah askina, kacti denilen madde, zaten, ilacin bir"zerresi"!!! Ne gorecekki! Hadi gordu diyelim, ne yapacak! Cocuk zaten oksuruk nobetinden sonra iyilesmistir. Hicbir sey yapmayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Oca 2016 Saat 07:13 |
|
![]() |
|
frezya ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şub 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok tesekkür ediyorum hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|