|
Kusma, karın ağrısı. Üşüme |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şub 2025 Saat 23:45 |
Hocam merhaba,
Oğlum 5 yaşında Bu akşam hiçbişeyi yoktu iyiydi. Tam uyku zamanı midem bulanıyor dedi aşırı derecede kustu. Sonra karnım ağrıyor dedi kaka yaptı fakat ishal değildi. Sonra ise gece uyurken bile üstünü örtmez çok üşüyorum dedi titreme yoktu üstünü örttük kusma üstünden yaklaşık 30 dakika geçti hala üşüyorum diyor. Akşam et döner yemişti hocam omu dokundu acaba ? Ateşide yok şu an bişey yapmamız gerekirmi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119196 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesin donerde bir yamukluk vardi! Bilhassa etin yaninda sokusturdukleri yesillik veya diger cig ivir-zivirlar
yapar. Sakin ilac vermeyin. Sicak bir seyler (cay,ihlamur) icirin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Şub 2025 Saat 02:18 |
|
![]() |
|
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok teşekkür ederim.
Sabah uyandı kusma yok ama karnım ağrıyor, üşüyorum diyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119196 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Muhtemelen, ishal seklinde atinca iyilesecek.
|
|
![]() |
|
Selamlar hocam ishalde olmadı ama şu an durumu iyi şükür
|
|
![]() |
|
İshalede dönmedi ama neden böyle olmuş olabilir hocam yine de döner dokunmuş olabilir mi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evet, o "asiri kusma" ile dokunan gidalarin tamamini atabildiginde, ishal olmaz.
|
|
![]() |
|
Hocam çok teşekkür ederim yorumunuz için ama anlamadım.
Sabah onlar olmuştu söylemiştim. Gün içerisinde hiçbişey olmadı çok iyiidi, Akşam koştu oynadı yemek falan yedi hiçbişey yoktu, Ama uyuyacağımız zaman kalktı, Karnım ağrıyor, üşüyorum dedi midemde bulanıyor dedi ve numara yapmıyordu anladığım kadarıyla. Kusma falan olmadı üstünü örttü Bu olay tekrar neden yine tam uyuyacağımız zaman tekrarlar hocam ? Gün içerisinde hiçbişeyi yoktu yine tam uyuyacağımız zaman oldu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|