|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esya ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ara 2017 Saat 17:31 |
Hocam arkadaşımın oğlu 29 ekim 2012 doğumlu. Pazar gecesi ateşle başlamış durumu. Ateş düşmüş Pazartesi kusma ve ishal de eklenmiş. Pazartesi yapılan tahlili gönderiyorum. Doktor motilium ve klamoks antibiyotik vermis o gün iki tane serum takılmış. Çarşambadan beri kusma olmamis ishal ve mide bulantısı devam etmiş. Bir de bacakları yüzü ve avuç içinde ara ara görünüp sönen ele gelmeyen kızarıklıklar da oluşuyormuş pazartesi günunden beri. Bugün tekrar götürmüşler doktor kızarıklıklar için birşey diyemiyorum tam emin olamadım eğitim araştırmaya yönlendireceğim demiş ve tekrar serum takılmış şimdi. Kan tahlili yeniden yapılmış. Onun sonucu çıkınca onu da göndereceğim. Şimdi pazartesi yapılan tahlili gönderiyorum: https://i.hizliresim.com/qJZZNB.jpg
Hiçbirşey de yemiyor sadece su içiyormuş. Ne tavsiye edersiniz? Bugün ki tahlil sonucunda da wbc 18 , crp ise 60 çıkmış. Antibiyotik aldığı halde wbc neden düşmemiş olabilir? Bugün ki tahlil: https://i.hizliresim.com/ZOPyk0.jpg
Düzenleyen esya - 07 Ara 2017 Saat 18:08 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117070 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Virutik enfeksiyon, tabiiki dusmez. Bosuna Antibiyoitik veriliyor.. Yuz bin kere anlattigim icin cevap yazmadim... ATES + Agizda koku + Dil ustunde pas tabaksi yoksa, antibiyotik gerekmez.. Bir daha bu konuda sual sormayin.. Bikkinlik verdi!!
|
|
![]() |
|
esya ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ilk sayfadaki wbc değerlerine bakınca değeri yüksek geldi. Neye göre değerlendirme yapacağız biz? Yoksa ben de virütik olduğunu söyleyecektim arkadaşa. Doktor da eğitim araştırmaya gidin deyince iyice endişelendik. Siz de haklisiniz ancak doktorlar da ümitsiz vaka gibi yaklaşıp panik yaptırıyor tek çıkış kapısı sizsiniz. Kusura bakmayın vaktinizi aldık.
Düzenleyen esya - 08 Ara 2017 Saat 06:48 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kızmayın nolur. Durumu nedir bir türlü anlayamadılar çocuğun. Antibiyotiğe devam ediyorlardı. Bugün okula gitmiş biraz iyi hissedince ama okuldan aramışlar tekrardan ateşi var diyerek. Hocam arkadaşın kafasını çorba yapmışlar sagolsunlar. Şaşırmış durumda ne yapacağını. Kimse net şudur demiyormuş durumuna.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|