|
Kusma bağ ağrısı ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 407 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şub 2025 Saat 10:12 |
Hocam merhaba
5 yaş erkek 21 kg Hocam dün akşam iyidi Şu an saat 10:00 Sabah 08:30 da uyandı beyaz balgamlı gibi kustu Ateşi 38.8e kadar çıktı başımda ağrıyor dediği için halsiz gibiydi calpol verdim Şu an ateşi 38.2 düştü (ilacı aldıktan 30 dk sonra) Çenesini dizine koydurdum sırtım, boynum ağrıyor dedi hocam. Oturmak istemedi ama oturttum sağlıklı bir şekilde normal oturdu Allah korusun menenjit falan bişey olabilir mi
|
|
![]() |
|
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 407 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ateş düştü mide bulantısı devam ediyor. Hali daha iyi hocam
|
|
![]() |
|
Ateş gene yükseldi 38.7
Mide bulantısı devam ediyor Tuvalete büyük için hiç gitmedi baş ağrısı var halsiz
|
|
![]() |
|
Hocam uykusu geldi gündüz vakti şimdide uyudu biraz
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118960 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geciriyor.
Yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
Hocam grip belirtisi hiç yok ama,
Ne burun akıntısı, Ne hapşırık Ne öksürük Ne başka bişey Sadece ateş var şu an Acaba nötforil ve lenfosit bakteriyel bir enfeksiyonu işaret edebilir mi |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118960 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
WBC:8.27!!! NASIL BAKTERIEL OLSUN!!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|