|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
asyaeren ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mar 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şub 2016 Saat 22:32 |
Merhaba hocam,
Oglum 27 aylik krese gittigi icin her hafta grip geciyor rutin dediginiz yontemlerle atlatiyoruz. Cuma yine ates, burun akintisi, geniz akintisi oldu birkac gundur de kuru krize giren oksurugu var. Uyuttuktan sonra nefesini dinledim kedi gibi hirildiyor. Bu hiriltisi beni endiselendirdi ne yapmami onerirsiniz?
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
asyaeren ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mar 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates 39 kusurlerdeydi dunden beri 38 olarak devam ediyor. Halsiz yorgun sabaha kadar uyuyamadigindan rahat uyumasi icin calpol / dolven veriyorum.
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri okuyun. Ates+agiz kokusu+dildeki pasin anlamini iyi ogrenin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam aklim yettigince okuyor ve uyguluyorum yetemediginde size danisma ihtiyaci hissediyorum. Sizi takip etmesem eylulden beri bitmek bilmeyen hastaliklarimizla bas edemez her defasinda hastane doktorunun israrla verdigi pedituslari, antibiyotikleri kullaniyor olurdum. Oglumun genelde yani atesi yokken de agiz kokusu var ayirimini yapmak benim bilgi seviyemde yeterli olmuyor. Simdi doktora gidince ya rontgen isterse (sizin kucuk yaslarda rontgen cektirmenin dogru olmadigi ile ilgili bir yazinizi da okumustum...) diye yada gereksiz antibiyotik verirse diye tedirginim. Bu nedenle sorma ihtiyaci hissettim. Sizi anliyorum; bunca insana zamaninizi ayirip yillardir aciklama yapiyorsunuz. Haklisiniz.
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gene anlatayim................... Antibiyotik baslamak icin: ATES+ Agizda pis koku+ Dil ustunde pas tabakasi
..... Ucu bir arada olacak.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Şub 2016 Saat 17:19 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|