Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kuru öksürük , hırıltı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkuru öksürük , hırıltı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
asyaeren Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı asyaeren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kuru öksürük , hırıltı
    Gönderim Zamanı: 10 Şub 2016 Saat 22:32
Merhaba hocam,
Oglum 27 aylik krese gittigi icin her hafta grip geciyor rutin dediginiz yontemlerle atlatiyoruz. 
Cuma yine ates, burun akintisi, geniz akintisi oldu birkac gundur de kuru krize giren oksurugu var. Uyuttuktan sonra nefesini dinledim kedi gibi hirildiyor.
Bu hiriltisi beni endiselendirdi ne yapmami onerirsiniz? 
Asyaerenn
Yukarı Dön
asyaeren Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı asyaeren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Şub 2016 Saat 22:35
Ates 39 kusurlerdeydi dunden beri 38 olarak devam ediyor. Halsiz yorgun sabaha kadar uyuyamadigindan rahat uyumasi icin calpol / dolven veriyorum. 
Asyaerenn
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118649
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Şub 2016 Saat 05:54
Eski mailleri okuyun. Ates+agiz kokusu+dildeki pasin anlamini iyi ogrenin.
Yukarı Dön
asyaeren Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı asyaeren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Şub 2016 Saat 06:34
Hocam aklim yettigince okuyor ve uyguluyorum yetemediginde size danisma ihtiyaci hissediyorum. Sizi takip etmesem eylulden beri bitmek bilmeyen hastaliklarimizla bas edemez her defasinda hastane doktorunun israrla verdigi pedituslari, antibiyotikleri kullaniyor olurdum. Oglumun genelde yani atesi yokken de agiz kokusu var ayirimini yapmak benim bilgi seviyemde yeterli olmuyor. Simdi doktora gidince ya rontgen isterse (sizin kucuk yaslarda rontgen cektirmenin dogru olmadigi ile ilgili bir yazinizi da okumustum...) diye yada gereksiz antibiyotik verirse diye tedirginim. Bu nedenle sorma ihtiyaci hissettim. Sizi anliyorum; bunca insana zamaninizi ayirip yillardir aciklama yapiyorsunuz. Haklisiniz. 
Asyaerenn
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118649
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Şub 2016 Saat 17:19
Gene anlatayim...................
Antibiyotik baslamak icin:
 ATES+ Agizda pis koku+ Dil ustunde pas tabakasi ..... Ucu bir arada olacak.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Şub 2016 Saat 17:19
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.