|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
7beni ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ara 2016 Saat 18:16 |
Hocam 2 gun once sabah karni agriyarak uyandi ishal olmus ishalden sonra ppopom kasiniyir diye agladi.Yemek yememeye basladi.dun aksam hafif ateslendi ara ara karnina sanci girdi.yemek yemeden uyudu.geceyi uyanmadan gecirdik.sabah cok az kahvalti yapti tine karnim agriyor dedi ama cikarmadi.Tuvalete baktigimda beyaz hareket eden kurt gordum.
Istahi cok yok biraz salyasi akiyor ishali yok karin agrisi var Andazolluk bir durummu hocam baska birseymi 2012 kasim 20 kilo Valla ben okudum gecmisi tam anlamiyla kestiremedim 3 hafta incede rota olmustu ama o boyke degildi ishal kusma vardi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120530 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kurt var!! Andazol surup: 2 hafta ara ile, 2 olcek(2x10ml) verin.. Su anda sadece bakteriel bir ishali var, sakin ilac/antibiyotik kullanmayin.
|
|
![]() |
|
7beni ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam dün andazolu söylediğiniz şekilde verdim bu sabah çok az kahvaltı yaptı. büyük tuvalete çıkmadı.halsizliği yok fakat 2 saatte bir karnına 30 snlik sancı giriyor sonra normale dönüyor.
bugün çişini yaptıktan sonra yine tuvalete baktım yine ince bir kurt vardı . kaç günde etkisini gösterecek.bulantı ishal yok iştahsızlık ve ara ara giren sancı var bu arada bütün aile kullandık andazolu. sabırsızlıktan değil takip etmeniz açısından soruyorum hocam birde baya zayıfladı az yemekten olsa gerek. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120530 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Barsak kurdu olan cocuk; istahsiz olmaz, anormal istahli olur. Kurt yaninda, baska bir rahatsizligi varmi??? |
|
![]() |
|
hocam bildiğimiz hastalığı yok .sizi tanıdıktan sonra doktora gitmedik hiç..en son 30 kasımda siz rota demiştiniz bir hafta sonra bitmişti.
banada kurt gibi gelmiyor..bu akşam kustu biraz sonra yine çok az yemek yedi.. ishal yok normal, azda olsa büyük tuvaletini yaptı.enerjisi iyi.gece uykusu deliksiz. ne olabilir hocam napayım? kusarken bebekliğinden beri burnundanda çıkıyor.birde ağllarken midesi bulanıyor öğürüyüor. bilmiyorum yardımcı olacak bilgilermi. görüntülü görüşmek gerekirmi acaba
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Biraz takip edip, gozleyelim.. Duruma gore, bakariz..
|
|
![]() |
|
peki hocam sizi durumdan haberdar ederim.gün be gün.
teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
hocam iştahı bugün itibariyle yerine geldi enerjiside iyi.Sanırım iyileşti bir şikayet yansıtmıyor.Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|