Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kurşun kalem batması
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kurşun kalem batması

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mervezehrayağmur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 98
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mervezehrayağmur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kurşun kalem batması
    Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2022 Saat 14:38
Kızım 6buçuk yaşında koltuğun üstünde olan kurşun kalemi görmemiş üstüne oturmuş poposuna batmış hocam.
Kalemin ucu kurşun kısmı kırılmış biraz. Poposundaki kalıntıları temizlemeye çalıştım. 

Hocam ne yapsam siyahlıklar gitmediler ne önerirsiniz çok teşekkür ederim

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117861
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2022 Saat 16:07
Oksijenli su denediniz mi? Zerre halinde kalan parçacıklar, döğme yapılmış gibi iz bırakır, önemli değildir.
Çıkan parçaları inceleyin. Eğer büyük parca kalmış ise bir Cerrahın görmesi gerekir.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Eyl 2022 Saat 16:13
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mervezehrayağmur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2022 Saat 11:05
Hocam dün oksijenli su döktüm yara olan yere, kurşun izleri çıkmadılar içerde de büyük bir parça kalmamış gibi ama tam emin olamıyorum. Bu sabah yara biraz büyümüş gibi hissettim. Poposu olduğu için tuvalette mikrop kapmasın diye yara bantı takmıştım 

Hocam gidelim mi sizce hastaneye?
Kırılan kalemin ucunu da atıyorum çok büyük bir kısım kırılmamış
Teşekkür ederim hocam 

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2022 Saat 18:52
Gitmeniz lazım. Yabancı cisim reaksiyonu yapar. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mervezehrayağmur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2022 Saat 11:48
Hocam iyi bir doktora anca 2 gün sonrasına bulabildim randevü. Böyle şeylerin çok aciliyeti var mıdır? Varsa hemen özel bi hastaneye götüreceğim. Kalem pazar günü batmıştı hocam çocuğa. Yara aynı en son attığım  gibi.

Allah razı olsun sizden hocam, iyi ki varsınız..
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2022 Saat 12:01
Gitseniz iyi olur, iltihap yayılırsa, başınıza işler açabilir. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mervezehrayağmur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2022 Saat 22:25
Hocam siz gidin diyince gittik.Çocuk doktoru ben içerde bir şey kaldığını sanmıyorum dedi. Bu zaten batınca böyle olur dedi. Eğer büyürse ve içinden irin akmaya başlarsa gelirsiniz dedi. Bacoderm diye bir krem verdi o kadar. Hocam sizce bir doktora daha görünmeli miyiz? 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2022 Saat 23:05
Kreme gerek yok, sadece Batticon sürün. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.