|
Kurşun kalem batması |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
mervezehrayağmur ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 98 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mervezehrayağmur
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2022 Saat 14:38 |
Kızım 6buçuk yaşında koltuğun üstünde olan kurşun kalemi görmemiş üstüne oturmuş poposuna batmış hocam.
Kalemin ucu kurşun kısmı kırılmış biraz. Poposundaki kalıntıları temizlemeye çalıştım. Hocam ne yapsam siyahlıklar gitmediler ne önerirsiniz çok teşekkür ederim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oksijenli su denediniz mi? Zerre halinde kalan parçacıklar, döğme yapılmış gibi iz bırakır, önemli değildir.
Çıkan parçaları inceleyin. Eğer büyük parca kalmış ise bir Cerrahın görmesi gerekir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Eyl 2022 Saat 16:13 |
|
![]() |
|
mervezehrayağmur ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 98 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mervezehrayağmur
Hocam dün oksijenli su döktüm yara olan yere, kurşun izleri çıkmadılar içerde de büyük bir parça kalmamış gibi ama tam emin olamıyorum. Bu sabah yara biraz büyümüş gibi hissettim. Poposu olduğu için tuvalette mikrop kapmasın diye yara bantı takmıştım
Hocam gidelim mi sizce hastaneye? Kırılan kalemin ucunu da atıyorum çok büyük bir kısım kırılmamış Teşekkür ederim hocam |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gitmeniz lazım. Yabancı cisim reaksiyonu yapar.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mervezehrayağmur
Hocam iyi bir doktora anca 2 gün sonrasına bulabildim randevü. Böyle şeylerin çok aciliyeti var mıdır? Varsa hemen özel bi hastaneye götüreceğim. Kalem pazar günü batmıştı hocam çocuğa. Yara aynı en son attığım gibi.
Allah razı olsun sizden hocam, iyi ki varsınız.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gitseniz iyi olur, iltihap yayılırsa, başınıza işler açabilir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mervezehrayağmur
Hocam siz gidin diyince gittik.Çocuk doktoru ben içerde bir şey kaldığını sanmıyorum dedi. Bu zaten batınca böyle olur dedi. Eğer büyürse ve içinden irin akmaya başlarsa gelirsiniz dedi. Bacoderm diye bir krem verdi o kadar. Hocam sizce bir doktora daha görünmeli miyiz?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kreme gerek yok, sadece Batticon sürün.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|