|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |
duygu ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dedektifler Odası Başkanı :) Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7000 |
![]() |
Merhaba, Öncelikle hoşgeldiniz. Site teması yeni olduğunuz için biraz karışık gelebilir. Ama alışınca inanın gözü kapalı kullanabiliyor insan. Ben de şahsen alışık olmadığım diğer forumları çözmekte zorlanıyorum bazen. Forumumuzda bol bol gezin. Gezdikçe gözünüz ve eliniz alışacaktır. Alışma döneminde ben ve diğer arkadaşlar her türlü sorununuzda yardımcı olmaya çalışırız. Eğer Firefox internet tarayıcı kullanıyorsanız duygu simgeleri eklemek için simgeyi mouse yardımıyla sürükleyip mesaj yazma kısmına ekleyebilirsiniz. Ya da yanıtlamak istediğiniz başlığın en alt sol köşesinde bulunan "Yanıt Yaz" butonunu kullanabilirsiniz. Umarım anlatabildim. ![]() |
|
![]() |
|
dewrano ![]() Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 37 |
![]() |
Merhaba,
Aktif kullanıcılar listesi kullanıcıların son giriş zamanlarına göre otomatik olarak oluşturulmaktadır. Malesef bunun dışında bir sıralama kriteri bulunmamakta. İyi günler |
|
![]() |
|
meryem ![]() Altın Üye ![]() Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 3781 |
![]() |
sitenin yeni versiyonu hoş olmuş
hayırlı olsun yalnız aktif kullanıcılar sayfasından daha önce aktif konulara giriş yapılabiliyordu. şimdi aktif konular yerine gelen yeni mesajlar bölümüne kullanıcılardan girilemiyor. ![]() eskisi gibi olabilir mi? |
|
![]() |
|
meryem ![]() Altın Üye ![]() Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 3781 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
emre ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 May 2008 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 4001 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
aktif kullanıcılar="aktif forum kullanıcıları" ="Aktif Forum Kullanıcıları"
anlamıyacak ne var anlayamadım ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() Aktif kullanıcılar bölümünden yeni mesajlar bölümüne direkt geçiş için buton konulabilir mi? ![]() |
|
![]() |
|
duygu ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dedektifler Odası Başkanı :) Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7000 |
![]() |
Merhaba,
Haluk Bey'in konudan ve talebinizden bilgisi var. O yüzden sürekli öne çıkarmanıza gerek yok. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|