Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulakta sıvı birikmesi ve genizeti
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKulakta sıvı birikmesi ve genizeti

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ikizlerinannesi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ikizlerinannesi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kulakta sıvı birikmesi ve genizeti
    Gönderim Zamanı: 26 Şub 2019 Saat 12:10
Hocam 3 yaşındaki kızımın 3 aydır kulağında sıvı birikmesi var. Bir türlü tedavi edilemiyor. 
Yapılan basınç testleri kötü çıkıyor. Sol kulak düzelir gibi olduysa da sonra yine kötüleşti.
Çeşitli antibiyotik ve soğuk algınlığı ilaçları verildi ama nafile. Çocuk kreşe gittiği için sürekli bir enfeksiyon hali var.
Bunların işe yaramayacağını biliyordum ama bir ümit kullandım. 
Çünkü ameliyat edip tüp takmaktan ve geniz etini almaktan bahsediyorlar. 
Ben ameliyat yaptırmak istemiyorum önümüz yaz havalar sınınca atlatır diye düşünüyorum ama çocuğumun 
kulağın da da kalıcı bir hasarın olmasından korkuyorum.

Bu sıvı birikmesi ne kadar süre sonra böyle bir hasar verir. Sizce ameliyat ettirmeli miyim?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117964
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Şub 2019 Saat 14:46
"O sivi tedavi edilemez"!!! Zira oyle bir sey YOK!!  Bu sayede sizi abone ederler, ve devamli doktora gidersiniz ve "o sivi"
hic bitmez!! Taaaaa ki, siz bikip, ameliyata razi olana kadar!! 
Simdiye kadar size  soylenenlerin TAMAMI YALAN!! 
Orta kulak boslugunda, DAIMA, o boslugu nemli tutmaya yarayan bir sivi salgisi vardir. Bu sivinin fazlasi da
 normalde Oztaki borusundan akar..
Ne zaman ki, cocuk GRIP gecirir, (Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmezler), ve Oztaki borusu olusan odem
 sonucu kapanir, o vakit bu sivi  akamaz, birikir ve AGRI YAPAR.... Bunun tedavisi gerekir. Yoksa, cocukta
 hic agri olmadan, sirf KBB  doktoru:"-Kulakta sivi var." diye k..indan uydurdugunda, sakin inanmayin.. 
Agri oldugunda da; sadece Iliadin damlayi (cocuklar icin) benim anlattigim sekilde  buruna damlatmaniz yeterlidir. 
Bu size yapilanlar, senelerdir KBB doktorlarinin uyguladigi en buyuk hilelerden biridir. 
Bir kere; Oztaki da olusan bu odemin, Antibiyotiklerle bir alakasi yoktur.. Size; kasten bu damlayi vermezler, 
verirlerse de, bir ise yaramayan, "Sprey seklini" verirler. 
Verilen BUTUN ilaclari kesin, ve sadece AGRI OLURSA; Iliadin DAMLA kullanin.. 
Bu konuyu iyi okuyun.. Okuyun ki, bu sahtekarligin ne kadar yaygin oldugunu gorun.. 
Daha 2 gun evvel gene, 5 yasinda bir cocuk Bademcik ameliyatindan sonra ÖLDÜ!! 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Şub 2019 Saat 14:52
Yukarı Dön
ikizlerinannesi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ikizlerinannesi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2019 Saat 13:29
Hocam dediğiniz gibi dünkü son kontrolden sonra ameliyat kararı çıktı. 
Yaptırmak istemediğimi bununla biraz daha mücadele edeceğimi söylediğimde kızınızın işte kaybı yaşaması riskini göze 
alıyorsanız yaptırmayın dedi doktor.
Kızım kulağının ağrıdığını söylemiyor ama elini kulağına görürüp sanki birşey çıkartmaya çalışıyor gibi kaşıyor. 
Ağrısa duramaz herhalde değil mi?
Hocam sorum şu. Benim kızıma sıvı teşhisi konulalı tam 9 hafta oldu ve geçmedi. 
Geniz etini büyüten alerji diyip zyrtec ve zespira verdi doktor. Ama geniz eti küçülmedi.
2 gündür İlladin damla da kullanıyorum ağrı olmamasına rağmen. 
Tüm bunlara rağmen bu sıvı orda olmaya devam ederse kulağında kalıcı duyma sorunu yaşatırmı? 
Yani bu sıvının orda kalma süresi var mı?
Tüp taktırmak, geniz eti aldırmak istemiyorum ama kalıcı duyma kaybı olursa diye çok korkuyorum.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117964
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2019 Saat 19:21
     "....  Benim kızıma sıvı teşhisi konulalı tam 9 hafta oldu ve geçmedi. .."
Gecmez!! Taaaaa ki, siz bikip, ameliyata razi olana kadar!!  Pustlugu goruyorsunuz degilmi??
Ahlaksiz, birde "sagir olur" diye sizi korkutmaya calisiyor!!  Sakin inanmayin. 
Hicbir allerji, ne geniz etini, ne bademcikleri, ne de, diger lenf bezlerini ASLA buyutemez.. 
BU tamamen Turk doktorlarinin uydurmasidir.. Bunlari buyutenler "Enfeksiyonlardir"... Ama siz hic, 
Turk doktorlarinin bugune kadar cocugunuzda, Grip teshis ettiklerini gordunuzmu?? Hep alleji, hep Astim!!
Sivi filan YOK... K..indan uyduruyor!!  Iliadin'e bile gerek yok.. Bu SARLATANLARA nasilda inaniyorsunuz??? 

SAKIN o allerji ilaclarini KULLANMAYIN....Kasten, kulak icinde normal olarak salgilanan ve Oztaki'den akan
sivi koyulassin, akamasin da daha kotu hal olsun (Glue olussun) diye veriliyor..  

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Şub 2019 Saat 19:24
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.