Kulakta sıvı ağızda koku |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Kubrakrm
Üye Kayıt Tarihi: Dün Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 23 Saat 38 Dakika önce Saat 18:09 |
Kadir bey merhaba umarım görürsünüz cevap alırım. Kendimi çok çaresiz hissettiğim için ve size güvendigim için yazmak istedim.
Oğlum bebeklikten beri süt alerjisi vardı. Doktorlar da hep alerjik bir bünyesi oldugunu söylüyor. Hastanelerde çok süründük diyebilirim. Beslenmesine çok dikkat ediyorum antibiyotiksiz atlatmaya çalışırım genelde şimdiye kadar bir kere Mayıs ayında kullandı antibiyotik çok kötü durumda oldugu için. Şuan da hasta ateşlendi 38.5 en fazla ağzında kötü koku var ama dili pembe. Doktor geniz eti büyümüş kulakta sıvı var dedi ve ilaç verdi bir sürü bir de antibiyotik. Ameliyata kadar da gidebilir dedi. Normalde antibiyotik önermediginizi biliyorım ama ağızda koku olması beni düşündürdü antibiyotik başlayalım mı çok kararsız kaldım. Üç gündür de ateş devam ediyor iştahsız. (3.5 yaşında )
Düzenleyen Kubrakrm - 21 Saat 60 Dakika önce Saat 19:47 |
|
Kubrakrm
Üye Kayıt Tarihi: Dün Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
-- Önceki Mesaj --
Gönderen : Kubrakrm Gönderen : 01 Şub 2025 Saat 18:16 Öksürük de var bu arada. Dün calpol verdim çok halsiz diye. Ne zaman calpol versem ateş düşüp öksürük şiddetleniyor. Etkisi geçince yani ateş tekrar çıkınca da öksürük kesiliyor böyle gözlemledim hocam. Lütfen bir akış verin şaşırdım ne yapacağımı güvendigim bir doktor yok burda heps antibiyotik yazıp gönderiyor |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118808 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
EGER BIR DAHA AYNI SORUYU DEFALARCA SORARSANIZ SIZI BLOKLAYACAGIM..
NE KADAR LAF ANLAMAZ BIR SAHISSINIZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|