Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulakta sıvı ağızda koku
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kulakta sıvı ağızda koku

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Kubrakrm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kubrakrm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kulakta sıvı ağızda koku
    Gönderim Zamanı: 23 Saat 38 Dakika önce Saat 18:09
Kadir bey merhaba umarım görürsünüz cevap alırım. Kendimi çok çaresiz hissettiğim için ve size güvendigim için yazmak istedim.
Oğlum bebeklikten beri süt alerjisi vardı. Doktorlar da hep alerjik bir bünyesi oldugunu söylüyor. Hastanelerde çok süründük diyebilirim. Beslenmesine çok dikkat ediyorum antibiyotiksiz atlatmaya çalışırım genelde şimdiye kadar bir kere Mayıs ayında kullandı antibiyotik çok kötü durumda oldugu için. Şuan da hasta ateşlendi  38.5 en fazla ağzında kötü koku var ama dili pembe. Doktor geniz eti büyümüş kulakta sıvı var dedi ve ilaç verdi bir sürü bir de antibiyotik. Ameliyata kadar da gidebilir dedi. Normalde antibiyotik önermediginizi biliyorım ama ağızda koku olması beni düşündürdü antibiyotik başlayalım mı çok kararsız kaldım. Üç gündür de ateş devam ediyor iştahsız. (3.5 yaşında ) 

Düzenleyen Kubrakrm - 21 Saat 60 Dakika önce Saat 19:47
Yukarı Dön
Kubrakrm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 8
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kubrakrm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Saat 5 Dakika önce Saat 19:42
-- Önceki Mesaj --
Gönderen : Kubrakrm
Gönderen : 01 Şub 2025 Saat 18:16

Öksürük de var bu arada. Dün calpol verdim çok halsiz diye. Ne zaman calpol versem ateş düşüp öksürük şiddetleniyor. Etkisi geçince yani ateş tekrar çıkınca da öksürük kesiliyor böyle gözlemledim hocam. Lütfen bir akış verin şaşırdım ne yapacağımı güvendigim bir doktor yok burda heps antibiyotik yazıp gönderiyor
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118808
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Saat 60 Dakika önce Saat 20:47
EGER BIR DAHA AYNI SORUYU DEFALARCA SORARSANIZ SIZI BLOKLAYACAGIM.. 
NE KADAR LAF ANLAMAZ BIR SAHISSINIZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.