Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kulaklarını kaşıyor..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkulaklarını kaşıyor..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Nesrin Özcan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 16
Mesajın Direkt Linki Konu: kulaklarını kaşıyor..
    Gönderim Zamanı: 24 May 2013 Saat 10:47
hocam merhaba, artık her gün birşey sormaktan utanıyorum, ama sormadan da edemiyorum.. kızımız dokuz aylık ve geçen cumadan bu yana griple uğraşıyoruz.. 3 gün illiadin kullandım bir gün ara verip yine başladım bugün 3. gün fakat burnu hala sümük dolu ve tıkalı.. serum fiz. de yapıyorum aspiratörle temizliyorum.. ama bitmedi bir türlü.. kulaklarını kaşımaktan kanatıyor içlerini artık.. (tırnaklarını kesicem:) ) bu sümük kulaklarını iltihaplandırır mı? ne yapmalıyım?

bir de bizim 6,5 yaşındaki oğlumuzun kendisine alerjik teşhisi konulan.. öksürüğü arttı biraz.. nefesinde bir problem yok. uyurken nefes vermesi normal gibi.. zencefilli bal limonlu bal yapıyorum burnunu açık tutmaya çalışıyoruz.. coldmix damlattım yastığına da .. öksürüğü daha da artarsa ne yapayım ciğerlerine inmiş midir? 

saygılarımla.. 
size nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum.. sizin için dua ediyorum.. Allah razı olsun.. 

nesrin
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119419
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 May 2013 Saat 18:53
Benim;"-Gripte kullanin-" dedigim hicbir ilac, Gribi tedavi etmez. Gribi tedavi edebilecek bir tedavi henuz yoktur. Her ne kadar bazi "Anti-Viral" ilaclar bu is icin kullaniliyor olsada, virusler bunlara karsi suratle direnc kazanmaktadirlar. Bu sebeple, 3 gun Iliadin kullandiniz diye Gribin gececegini beklemeyin. BU ILACLAR, SADECE 2-3 HAFTALIK surecin rahat ve problemsiz gecmesini saglarlar. Grip esnasinda; kulaklar iltihaplanmiyor. Oztaki borusu odem sonucu kapandigindan, Orta Kulak icindeki sivi akamiyor, icerde birikip, agri yapiyor. Iliadin ile bu odemi cozdugunuzde, sivi akiyor, agri geciyor. Bu sivi orada devamli yapilan ve Orta Kulagi nemli tutmaya yarayan bir sividir. Goz yasi yapisinda olan bu sivi hastalik yokken bile yapilir ve Oztaki borusundan, bogaza akar.
Yani bizim doktorlarin uydurduklari:
   - Orta Kulak iltihabi deyip, antibiyotik vermek,
   - Orta Kulaktaki siviyi kurutmak demek,
Sadece onlarin cahilliklerini gosterir...

Buyukteki "ALLERJI" palavrasina kanmayin, aynen Grip gibi tedavi edin.

Oksurugun kendisi; hastaligin Akcigerlere inmesini onleyen bir sistemdir. Bizim doktorlar, verdikleri ilaclarla, oksurugu keserlerse, bu mekanizma calisamaz, o zaman cigerlere inme hadisesi olur. 40 sene takip ettigim, hicbir hastamin Akcigerlerine inme olmadi..

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 May 2013 Saat 18:57
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.