|
Kulak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Lamia ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 249 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Nis 2025 Saat 20:51 |
Hocam merhaba
Kulak ile ilgili yazılarınızı biliyorum ama insanın başına gelmeyince aklı karışıyor 5 yaş kızım kulak ağrısı çekiyor iki gündür Eşim doktora götürdü , Damla, antibiyotikvs yazmış Sadece burnuna ikişer Damla illadin damlattim Bir burnuna 3 damla gitti . 10 dakika sonra kulağından ağrıyan kulağından sıvı geldi boşald yapışkan bir sıvı İlladine devam edeyim mi Doktor kulak zarının çok yıprandığını söylemiş acaba delindi mi ne yapmam gerekiyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120373 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, kulak zarı delinmiş ve içerde basınç yaparak ağrıya sebep olan sıvı dışarıya akmış.
SAKIN kulağa bir şey damlatmayın, kulak kendini kısa sürece tamir eder. 5 gün, günde:2x2'şer damla İliadin, anlattığım gibi uygulayın.
|
|
![]() |
|
Lamia ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 249 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sadece illadn kullanıyorum söylediğiniz gibi
Sabah akşam ikişer Damla yatar vaziyette Dün akşam sabaha doğru kulağa akmış bu şekilde koyu sarı kurumuş içinde Duş aldırmam gerekiyor bir zararı var mıdır Kulak zarı delinince bu akıntı kaç gün sürer Hastanede kulak damlası vermisler Mutlaka kullanın kulak önemli vesaire eşime korkutmuşlar çok ısrar ediyor sizden duyduğum kadarıyla damlatmıyorum damlattım diye yalan söylemek zorunda kalıyor um Teşekkürler hocam cevap verirseniz sevinirim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120373 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her türlü şekilde yıkanabilir. Sadece "kasten" kulağa su dökmeyin.
SAKIN o cahillere uyup da "kulak damlası" kullanmayın. Bunlar şarlatanın önde gidenleri! Eşinize, kulak ile ilgili makalelerimi, yazarlar kısmından okutun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|