kulak |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
alyambe
Üye Kayıt Tarihi: 02 May 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 5 Saat 53 Dakika önce Saat 18:23 |
Merhaba hocam. Kızım 6 yaşında. Geçen hafta grip olmuş iyilesmisti arada öksürüğü kalmıştı. Az önce biraz dışarıya çıktı geldiğinde sağ kulağının ağrıdiğını söyledi. Şimdi ise sürekli ağlıyor ağrıdan. İlliadin ped. damla damlattim tarif ettiğiniz gibi ama hafiflemedi. Yapabileceğimiz başka birşey var mı, bactrimlik bir durum var mı? Sadece ağrı var şu an. Ama Cok ağlıyor, bağırıyor.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118851 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bactrim gerekmez, gerekirse tekrar damlatin.
|
|
alyambe
Üye Kayıt Tarihi: 02 May 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Oğlum 9 yaşında hocam onda da 6 yaşındaki kizimdan bir saat sonra aynı şekilde şiddetli kulak ağrısı başladı. O da birkac saat ağladı ona da illiadin damlattim burna. Az önce Kulağımdan birşey akıyor anne dedi oğlum. baktım, oğlumun da kızımın da birer kulağından sarımsı sıvı gelmiş. Sadece illiadinle devam mı hocam, 3 gün illiadin mi kullanayim? Başka birşeye gerek var mı? Bu arada oğlumda yok ama kızımda hafif bir ateş de var, yüksek değil ama hafif. Teşekkürler.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|