|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
de-met ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Haz 2017 Saat 10:28 |
Merhaba Kadir Bey,
Oglum dun ateslendi ve kulaginin agridigini soyledi. Gripten sonra olan kulak agrilarindandir dedim illiadin basladim. Fakat gece kulagi yastiga akmis. Cok az. Gozumuzun siyahi buyuklugunde bir iz birakmis. Eski maillerde bactrim onermissiniz. Fakat su an iyi. Ates yok. Yine de kullanmaya baslayayimmi?
|
|
Anne
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
AKINTI, devam ederse, kullanin.. Lutfen eski mailleri okumadan sual sormayin.
|
|
![]() |
|
de-met ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam oglum 3 yasinda. Kulak agrisindan ve atesinden bahsetmistim. Simdi de topuklarinin ustune basip yuruyor. Uclarina basmiyor. Aciyor, kasiniyor diyor. Atesi var az da olsa. Genel durumu cok iyi. Sadece ayaklarinin ucuna basmak istemiyor. Bazi geceler bacagim agriyor diyor. Az gezdiriyorum kucagimda. Geciyor. Sabah hicbirseyi olmuyor. Gectigimiz gunlerde de tek ayaginin ustune basmadi. 2 saat surdu. Sonra gecti hemen. Durumu hakkinda ne dusunuyorsunuz? El ayak agiz hastaligi mi? Resimleri yukledim fakat ben kendim acamadim. Sanirim siz de acamayacaksiniz. Ayak parmaklarinin az altlarinda gorunur gorunmez kizarikliklar var. Kirmizi mercimek buyuklugunde. ![]() Düzenleyen de-met - 20 Haz 2017 Saat 22:11 |
|
Anne
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sevgili Kadir hocam,
Dun aksam size oglumun ayaklarinin uzerine basamadigini soylemistim. Sabah da devam etti. Fakat simdi sanki sihirli degnek degmis gibi, dun ayagim aciyo diyen cocuktan eser kalmadi. Sizi de mesgul ettim. Hakkinizi helal edin. Insallah aksama dogru yine ayni sikayeti olmaz. Sanirim onemli birsey olsa bir gecip bir olmaz. Sevgiler...
Düzenleyen de-met - 21 Haz 2017 Saat 17:46 |
|
Anne
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merak edilecek bir seyi yok...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|