Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kulak
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkulak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nilaysarisaman Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 142
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nilaysarisaman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2016 Saat 20:41
İlliadin kullanıorum hep birgün arayla, yalnız hocam bactrim vermior eczaneler kesin macrol almak zorunda kalacağız sanırım, veren bulamadık :(((( macrol ün zararı olur mu yoksa illiadin ztn geçirmede etkili midir? Çok sağolun ama ne yapacağımı bilemedim alamayınca:(((((
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nilaysarisaman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2016 Saat 22:45
Aradık dr.unu soledik kusuyor macrol le dedik bactrimle deiştirir misiniz dedik.. aug.600 yazdı :)) çare yok biz sizi dinlemek istiyoruz ama olmıyor:( bir zarar olur mu? İlliadin kullanıorum.. sağolun
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117988
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2016 Saat 07:27
Tabii, Bactrim yazmazlar, zira en ucuz ilaclardan biridir.
Sistem tamamen halki kaziklamak icin kurulmustur. Saglik bakanligindan, en alt saglik kademesine kadar,
hicbiri halki dusunmez.
Bactrim yerine; Kemoprim, Bakton veya Metoprim isteyin, ayni ilaclardir.
Macrol veya augmentin, kullanmaktansa, hic kullanmayin, sadece Iliadin kullanin daha hayirlidir.
Bugunleri unutmayin... Halkina kazik atan hicbir devlet-hukumet uzun sure hukum suremez.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Eyl 2016 Saat 07:30
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nilaysarisaman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2016 Saat 20:20
Hocam siz akıbetini nasıl görüyorsunuz? 10gün aug. Birgün arayla illiadine devam edeceğim.. tatile de gideceğiz ama su kaçırmayacağım.. 10günün sonunda dr.götecek kapanmış olur mu zardaki delik sizce? Hep huzursuzum aug.yüzünden..
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2016 Saat 21:55
Sadece Iliadin kullanin.. Antibiyotik kullandiginiz surece; bu durum sureklilik kazanir. Zaten gaye de budur,
sizi ilaclarla biktirip, ameliyata razi hale getirecekler.

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nilaysarisaman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2016 Saat 09:40
Hocam uzadı deyip kızacaksınız, sizin öyle böyle takipçiniz değilim çok iyi tanıyorum:) zaten kulak hadiselerinde ilk defa dr.a gittim,cidden bu döngüye girince çıkılmıyormuş :) ama aug.3 doz verdim ve dr.10 günün sonunda görecek,ve yalan söyleyemem kullandım diye, söyleyim mi? bu riski alamıyorum...... aug. iyileşmesine bir yan etki mi yapacak yani bunu merak ediyorum..?? gittiğimde dr. geçmemiş yine kullan mı diyecek?
(zar delikti cerahat akmıştı yeşil beyaz)
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2016 Saat 19:12
Augmentin'in hicbir iyilik hali olmayacak.
Oztaki borusu acilmadigi sure, iyilesme olmaz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.