|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
nilaysarisaman ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İlliadin kullanıorum hep birgün arayla, yalnız hocam bactrim vermior eczaneler kesin macrol almak zorunda kalacağız sanırım, veren bulamadık :(((( macrol ün zararı olur mu yoksa illiadin ztn geçirmede etkili midir? Çok sağolun ama ne yapacağımı bilemedim alamayınca:(((((
|
|
![]() |
|
nilaysarisaman ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
Aradık dr.unu soledik kusuyor macrol le dedik bactrimle deiştirir misiniz dedik.. aug.600 yazdı :)) çare yok biz sizi dinlemek istiyoruz ama olmıyor:( bir zarar olur mu? İlliadin kullanıorum.. sağolun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tabii, Bactrim yazmazlar, zira en ucuz ilaclardan biridir. Sistem tamamen halki kaziklamak icin kurulmustur. Saglik bakanligindan, en alt saglik kademesine kadar, hicbiri halki dusunmez. Bactrim yerine; Kemoprim, Bakton veya Metoprim isteyin, ayni ilaclardir. Macrol veya augmentin, kullanmaktansa, hic kullanmayin, sadece Iliadin kullanin daha hayirlidir. Bugunleri unutmayin... Halkina kazik atan hicbir devlet-hukumet uzun sure hukum suremez. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Eyl 2016 Saat 07:30 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
Hocam siz akıbetini nasıl görüyorsunuz? 10gün aug. Birgün arayla illiadine devam edeceğim.. tatile de gideceğiz ama su kaçırmayacağım.. 10günün sonunda dr.götecek kapanmış olur mu zardaki delik sizce? Hep huzursuzum aug.yüzünden..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sadece Iliadin kullanin.. Antibiyotik kullandiginiz surece; bu durum sureklilik kazanir. Zaten gaye de budur, sizi ilaclarla biktirip, ameliyata razi hale getirecekler. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
Hocam uzadı deyip kızacaksınız, sizin öyle böyle takipçiniz değilim çok iyi tanıyorum:) zaten kulak hadiselerinde ilk defa dr.a gittim,cidden bu döngüye girince çıkılmıyormuş :) ama aug.3 doz verdim ve dr.10 günün sonunda görecek,ve yalan söyleyemem kullandım diye, söyleyim mi? bu riski alamıyorum...... aug. iyileşmesine bir yan etki mi yapacak yani bunu merak ediyorum..?? gittiğimde dr. geçmemiş yine kullan mı diyecek?
(zar delikti cerahat akmıştı yeşil beyaz) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Augmentin'in hicbir iyilik hali olmayacak. Oztaki borusu acilmadigi sure, iyilesme olmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|