|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
sudenaz
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: KulakGönderim Zamanı: 13 Nis 2014 Saat 23:20 |
|
Merhaba Hocam
Ah Hocam ah, bu siteye her girdiğimde evet anne olunca anladım ne zormuş annelik, annemin kıymetini daha iyi anlıyorum diyorum ama annem 3 sene önce vefat etti. Sizde olmasanız kimden destek alırız moral buluruz bilmiyorum. Öyle üzgünüm öyle takıyorum yine iki gündür. Kızım 5 yaşında Birincisi Geçen hafta pazartesi kızımın kulağı çok ağrıdı kreşten aldı babası ben işteydim, götürmüş dr a ama öncesinde ben iki defa kulak damla sı damlatmıştım bir önceki gün :( Allahtan dr insaflı çıkmış burun spreyi ve antibiyotik vermiş,Kulak baya bir akmış o gün.. eşim aldı ilaçları sonra ben tabi hemen sizin bu konudaki cevaplarınızı okudum ve iladin damlayla bactrim antibiyotik aldım. Antibiyotik vermeyin çok gerekmedikçe diyosunuz ama baya bir ağrıdı ve ilk gün ateşte oldu Hocam...İladini 3 gün kullandım kestim, serum fizyolojik damlatıyorum.Öncesinde dediğiniz gibi gripti öksürük vardı.Şu anda öküsürük yok, burnu da tıkalı değil...Fakat kulağına ışıkla baktım yine içinde sarı sulu iltihap görünüyo az olmakla birlikte ve yine ağrıyo diyo...Bactrim 5 gün oldu bugün ve şişe bitti kızım 23 kilo iki kaşık veriyorum.Yeni şişe alayım mı ve iladin damlatmaya başlıyayım tekrar... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Nis 2014 Saat 04:38 |
|
Ates cikarsa; Bactrim tekrar alin. Simdilik, sadece kulak icindeki ifrazati, kagit mendilin ucunu iceltip fitil yapip, temizleyin. Agri tekrar olursa, 1 gun ara vermisseniz, tekrar hemen Iliadin'e baslayin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|