|
Kulak zarı delindi sanırim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melek906 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 May 2019 Saat 01:18 |
Hocam oglum 1.sinifa gidiyor okula basladigindan beri grip sonucu kulakta sivi birikmesi vardi.en son sizin anlattiginiz gibi illadinle işitme kaybini cozmustuk.tekrardan burun akintisi sonrasi grip oldu.ates 40.5 buldu.3 gun bekledim ama ates 3 gunun sonunda biraz dustu.illadin kullandim serum damlattim duzelmedi.eskilerin yontemiyle yorgan altinda viks buhari yaptik.bironcekinde ise yaramisti.kulaginida buhara tuttu haliyle.3_4 saat sonra ates cikmaya basladi tekrar kulagimda agriyor diyordu zaten bir baktim kulaginga hafif krem sari arasi bir akinti.ateste olunca doktora goturdum.600 luk klamokstu sanirim antibiyotik kullandik.22 gun oldu 3 gundur isitme kaybi var.kulak zarı kendini toparlar demistiniz.illadin kullaniyorum 3 gundur.doktora goturmedim bu isitme kaybi kulak zariyla alakali ilabilirmi?limon bal illadin heosini yaptim.burun hala tikali.ne yapacagini sasirdim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Antibiyotigi hemen kesin, ve toplam 5 gun Iliadin damlayi anlattigim gibi kullanin.. Kulagini buhara TUTMAYIN.... Buhara tuttugunuz icin, kulak kiri eriyerek akmis olabilir. ZIRA, delinme olsa, delinme oncesi feci kulak agrisi olurdu.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 May 2019 Saat 01:26 |
|
![]() |
|
melek906 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nisan 10.da oldu hocam.siz izindeydiniz soramadim.3 gun atesten sonra ates düşmedi kulagi aktiginda ates 39.8 bulmustu ve biz 7 gun antibiyotigi kullandik malesef.akinti kulak 2_3 gun sürdü hafif sarimsi renkte.akintidan sonra kulagim agriyor demedi hic.20 gun gecti grip gecmedi ve isitme kaybi var.3 gundur illadin basladim.bir gun ara verdim 2 gun daha devam edeyim.kulak zarimi degilmi diye kbb gostermelimiyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Zar delindi ise, bile yapilacak bir sey yok... YAPILMAYACAK sey ise, kesinlikle kulaga bir sey damlatmamaktir.. Gostermeye kalkarsaniz, basiniza isler acarlar. Agri yoksa, duzelmis demektir.
|
|
![]() |
|
Hocam ara ara kulagim agriyor diyo geciyor.hala burun akintisi devam ediyor ve yine isitme kaybi basladi.biliyorum grip gecicnce hepsi gececek ama eger kulak zari delinmis ise bu isitme kaybi ile olusan östaki tıkanikligi sivi birikmesi nedeniyle kulak zarina sıkıntı verirmi.dediginiz gibi hicbisey damlatmadim.cevaplarsaniz cok sevinirim.allah sizden razi olsun hocam
Düzenleyen melek906 - 10 May 2019 Saat 00:48 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Siz; kulaga bir seyler damlatmadiginiz surece, kalici hicbir sey olmaz. Agri oldugunda, sadece Iliadin damla kullanin.
|
|
![]() |
|
Hocam ekimden beri bu 4 kulak enfeksiyonu isitme kaybi.ocaktan bu yana isitme kaybı bir geciyor bir başliyor.isitme kaybi fazlalasti gibi.araliklarla 1 ayda 4 kere illadin kullandik.simdide kullaniyoruz 3 gun ara 3 gun seklinde.1 ay oncede zar delindi sanirim.bu kadar zamanda gecmemesi normalmi.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Grip gecirmesine mani olamazsiniz.. Merak etmeyin, onumuz YAZ, havalar isininca, kisa kadar rahat olacaksiniz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|